Στις 24/10 οι εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τόσο δια ζώσης όσο και ηλεκτρονικά.
Screenshot_2049

Στις 24 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη νέων διοικήσεων των Νομαρχιακών και των κατά Δήμο κομματικών οργανώσεων.

Ειδικότερα, θα διενεργηθούν διαδικασίες εκλογής:

  • Προέδρων και μελών των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (ΔΕΕΠ, τέως ΝΟΔΕ).
  • Προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜΤΕ).

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τόσο δια ζώσης – σε χώρους που θα ανακοινωθούν – όσο και με ηλεκτρονική ψήφο μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», η πρόσβαση στο οποίο πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://zeus.grnet.gr.

Τα μέλη του κόμματος που επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής του κόμματος μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Στις 24/10 οι εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών ΕπιτροπώνΔικαίωμα ψήφου με βάση το Καταστατικό του κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021, ύψους 12 €.

Όσα μέλη δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως τις 15 Οκτωβρίου 2021, είτε ηλεκτρονικά, είτε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, είτε μέσω τραπέζης.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των οργάνων, υποβάλλονται στις εφορευτικές επιτροπές εγγράφως και επί αποδείξει, από τις 10 το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τις 7 το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία των ΔΕΕΠ.

Η βασική εγκύκλιος των εσωκομματικών εκλογών είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, nd.gr, καθώς και στα γραφεία των ΔΕΕΠ.

Στη Ροδόπη θα διενεργηθούν εκλογές για τη ΔΕΕΠ Ροδόπης και για τις ΔΗΜΤΕ Κομοτηνής, Μαρώνειας-Σαπών, Ιάσμου και Αρριανών.

Για την εξυπηρέτηση των μελών του κόμματος, τα γραφεία της ΔΕΕΠ Ροδόπης επί της οδού Μιλτιάδου 5 & Ορφέως (έναντι εστιατορίου “Αδέρφια”), θα είναι ανοιχτά από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρες
7-9 μ.μ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood