• Ο Καραγκιόζης είναι ένα θέαμα λαϊκό, παραδοσιακό, και συνάμα διαχρονικό. Εγγυάται την ψυχαγωγία παιδιών από 5 μέχρι…105 ετών!

Οι “Αρραβώνες του Καραγκιόζη”, είναι μία από τις παλιότερες, παραδοσιακές παραστάσεις του θεάτρου σκιών, διασκευασμένη και προσαρμοσμένη στο σήμερα από τον θίασο “Χαρούμενες Σκιές”.

Ετοιμαστείτε να δείτε μια μοναδική υπερπαραγωγή με 16 πολύχρωμες φιγούρες και κατάμεστη από παραδοσιακή μουσική!

Ένας εκκεντρικός γέρος είναι αποφασισμένος να βρει γαμπρό για την κόρη του, την Κατερίνα, και γι’ αυτό καλεί όλους τους ανύπαντρους νέους της πόλης να περάσουν από το σπίτι του για να τη γνωρίσουν. Προσλαμβάνει, μάλιστα, και τον Καραγκιόζη, για να υποδέχεται τους καλεσμένους. Σύντομα αρχίζουν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι, την Κατερίνα όμως δείχνει να την ενδιαφέρει πιο πολύ ο Καραγκιόζης…

Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής και θα είναι η τελευταία παιδική παράσταση του φετινού καλοκαιριού!

Εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά από το viva.gr (στον σύνδεσμο https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/oi-arravones-tou-karagkiozi/ ), και στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα περί του κορωνοϊού, ενώ κάθε παιδί θα λάβει και δώρο!

Συντελεστές της παράστασης:
Σενάριο: Μίμαρος
Διασκευή-σκηνοθεσία: Ορφέας Καλλιντζής
Εμψύχωση-ερμηνεία-χειρισμός φιγουρών: Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή φιγουρών: Νικόλας Κούλελης, Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Πλέσσας

5e948fe2 afisa komotini