Γ. Οικονόμου: “Η Ελλάδα βρίσκεται σε άλμα ευημερίας”

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει πόσο ψηλά είναι στην ιεράρχηση της ατζέντας του οι εισοδηματικά πιο αδύναμοι".
Screenshot_2037

“Όσο ο πλούτος στη χώρα αυξάνεται […], δεν υπάρχει αμφιβολία ότι συμμετοχή σε αυτό το μέρισμα θα έχουμε όλοι. […] ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει πόσο ψηλά είναι στην ιεράρχηση της ατζέντας του οι εισοδηματικά πιο αδύναμοι”.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στο Mega και τους δημοσιογράφους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.

  • “Η Κυβέρνηση παίρνει μέτρα για όλους”

“Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε ένα πρόγραμμα κοστολογημένο στα 3,5 δισ. ευρώ, με μέτρα που αφορούν οριζόντια την ελληνική κοινωνία και αποτελούν συνέχεια μιας πολιτικής που εφαρμόσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, που αυξάνει το εισόδημα, δημιουργεί παραπάνω θέσεις εργασίας”, υποστήριξε ο κ. Οικονόμου, και πρόσθεσε: “Είναι μια πολιτική λελογισμένη που με σώφρονες παρεμβάσεις έχει επιτρέψει στην ελληνική οικονομία να έχει αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης, να δημιουργεί πλούτο. Ο κάθε πολίτης, η μεσαία τάξη, η νέα γενιά, η επιχειρηματικότητα, οι άνθρωποι που ψάχνουν να βρουν δουλειά, έχουν το δικό τους μερίδιο ανάπτυξης, με δικαιοσύνη. Αυτό ήταν το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή ήταν η πολιτική που εξήγγειλε. Μια πολιτική που στηρίζει την ελληνική κοινωνία και έχει έντονη αναπτυξιακή διάσταση. Όσο ο πλούτος στη χώρα αυξάνεται, όσο ο δημοσιονομικός χώρος διευρύνεται, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι συμμετοχή σε αυτό το μέρισμα θα έχουμε όλοι. Η Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει πόσο ψηλά είναι στην ιεράρχηση της ατζέντας του οι εισοδηματικά πιο αδύναμοι. Το έχει αποδείξει με τη αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, με το διπλασιασμό του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος – που θα γίνει για τον Δεκέμβριο – το έχει αποδείξει με μια σειρά από μέτρα και παρεμβάσεις που δυναμώνουν ουσιαστικά, αποτελεσματικά και χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη γενικότερη πορεία της οικονομίας όλους τους πολίτες, τους νέους, τη μεσαία τάξη και αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη”.

“Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πορεία ανάπτυξης, σε ένα άλμα ευημερίας”, εκτίμησε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος” στην ίδια συνέντευξη.

  • “Όσο περνά ο χρόνος, τόσο καλύτερες θα είναι οι κυβερνητικές επιδόσεις”.

“Ο Πρωθυπουργός, όλα τα στελέχη, τον χρόνο τον εκλαμβάνουμε ως ένα μέσο που πρέπει κανείς να τον αξιοποιήσει για να κάνει πράγματα που θα πάνε τη χώρα μπροστά, όχι για να μετράει ανάποδα, προκειμένου να γίνουν πράξη οι διακαείς του πόθοι, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας”, επεσήμανε ο κ. Οικόνουμου, και συμπλήρωσε: “Αυτή είναι και μια ουσιαστική μας διαφορά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία πραγματικότητα, υπάρχει μια αλήθεια. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πορεία ανάπτυξης, σε ένα άλμα ευημερίας, το οποίο δεν αφήνει κανέναν  πίσω. Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι όσο κυλά ο χρόνος και ξετυλίγεται το κυβερνητικό μας σχέδιο, οι επιδόσεις μας θα είναι ακόμα καλύτερες παντού. Στην εκπαίδευση, στην οικονομία, στην ασφάλεια των πολιτών. Θα πετυχαίνουμε επιδόσεις σαν και αυτές που μας επέτρεψαν να εξαγγείλουμε τις πολιτικές υποστήριξης του προηγούμενου διαστήματος. Πολιτικές που κράτησαν τη χώρα όρθια μέσα στην πανδημία. Και αυτό για να γίνει χρειάζεται ένα συγκεκριμένο αφήγημα, μια συγκεκριμένη προσέγγιση, μια συγκεκριμένη κουλτούρα διακυβέρνησης. Αυτό που υπάρχει στον αντίποδα και που αναδείχθηκε και χθες από τον κ. Τσίπρα, είναι ότι διακαής του πόθος είναι να επανέλθει με κάποιον τρόπο στην εξουσία, έτσι όπως εργαλειοποιημένα την αντιλαμβάνεται, με κάτι ανάλογο της Κυβέρνησης που συγκρότησε με τον κ. Βαρουφάκη, με τον κ. Καμμένο”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood