Γκάλοπ ALCO: Υπολογίσιμες απώλειες για ΝΔ-Μητσοτάκη, αν και διατηρούν ευρύ προβάδισμα

Πάνω από το 1% μετά από μήνες η Χρυσή Αυγή - - Ποιων κομμάτων ψηφοφόροι είναι οι ανεμβολίαστοι.
Screenshot_2035

Ευρύ προβάδισμα, της τάξης του 13,1%, συνεχίζει να διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO για το OPEN που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ωστόσο το κυβερνών κόμμα χάνει σχεδόν τρεις μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση και συγκεντρώνει 34% από 36,9% τον Ιούλιο, ενώ και η αξιωματική αντιπολίτευση χάνει από την προηγούμενη μέτρηση, και συγκεντρώνει ποσοστό 23,8% από 24,1%. 

Μετά από πολλούς μήνες η Χ.Α. πάνω από το 1%

Ακολουθούν, το ΚΙΝΑΛ με 7% (7% είχε και τον Ιούλιο), το ΚΚΕ με 5,6% (από 5,5%), η Ελληνική Λύση με 4,6% (4,6% και τον Ιούλιο), ΜέΡΑ25 3% (από 3,6%), Πλεύση Ελευθερίας 1,6% (1,6% και τον Ιούλιο), Χρυσή Αυγή 1,2%. “Άλλο”, δηλώνει το 6% (από 5,2% τον Ιούλιο), ενώ οι Αναποφάσιστοι φτάνουν το 13,2% (από 11,5% τον Ιούλιο).

Δεν πείθουν τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση φαίνεται πως δεν πείθουν. Στο ερώτημα αν “βοηθούν εσάς και την οικογένειά σας”, οι ερωτώμενοι απάντησαν: Καθόλου 43%, Λίγο 22%, Αρκετά 15%, Πολύ 4%, Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 16%.

Απώλειες για Μητσοτάκη στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ερώτημα “ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο για Πρωθυπουργό”, εξακολουθεί να προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με διαφορά 14 μονάδων, ωστόσο χάνει τέσσερις ολόκληρες μονάδες. Συγκεκριμένα, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του 36% (από 40%), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προτιμάται από το 22% των ερωτηθέντων (22% και τον Ιούλιο). Πάντως, και σε αυτή τη μέτρηση, ο “Κανένας” συγκεντρώνει 34% (από 32% τον Ιούλιο). Δεν ξέρω/Δεν απαντώ, δήλωσε το 8% (από 6% τον Ιούλιο).

ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι

Εξόχως ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από το ερώτημα τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει το 23%, Ελληνική Λύση το 12%, ΝΔ το 7%, Χρυσή Αυγή το 6%, ΚΚΕ το 4%, Έλληνες για την Πατρίδα (του Ηλία Κασιδιάρη) το 3%, ΚΙΝΑΛ το 2%, ΜέΡΑ25 το 1%.  Άλλο το 13%, Αναποφάσιστοι το 11%, Αποχή-Λευκό το 18%.

Δείτε όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood