“Σπάρτακος¨: “Μπουμπούκιασε ο τόπος μας!”

"Σπάρτακος¨: "Μπουμπούκιασε ο τόπος μας!".
Screenshot_2030

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού συμβούλου Ξάνθη Μιχάλη Αμοιρίδη, και την προ πέντε μηνών σύμπραξη των δημοτικών παρατάξεων Κομοτηνής, “Κοινωνία Πολιτών” και “Ξε-κίνημα για την πόλη”, η παράταξη του “Σπάρτακου” Κομοτηνής σχολιάζει:

“Μπουμπούκιασε ο τόπος μας!

H πρόσφατη μεταγραφή του περιφερειακού συμβούλου Μ. Αμοιρίδη από την παράταξη Τοψίδη σε κείνην του Χρήστου Μέτιου δεν εξέπληξε κανέναν αλλά ήρθε να επικυρώσει την εικόνα που λίγο πολύ όλη η κοινωνία έχει σχηματίσει για την τοπική πολιτική σκηνή. Τόσο σε επίπεδο δήμων αλλά κυρίως στο επίπεδο της Περιφέρειας έχουμε ένα θέατρο σκιών όπου τα νήματα κινεί η κομματοκρατία της Αθήνας και η ευτέλεια της επαρχίας. Χωρίς καμμία αιδώ και χωρίς τον στοιχειώδη σεβασμό στην έννοια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεχίζεται η κομματική παράσταση με το αλατοπίπερο των προσωπικών στοχεύσεων, μπροστά στα μάτια μας.

Στο επίπεδο του δήμου Κομοτηνής είδαμε να ενσωματώνεται στην διοικούσα παράταξη Γκαράνη η παράταξη Βαβατσικλή μετά την εκδημία του επικεφαλής της. Αφενός η πολιτική συγγένεια κι αφετέρου το δέλεαρ της ενσωμάτωσης στην συμπολίτευση, με ό,τι αυτή συνεπάγεται, έφεραν τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Στο επίπεδο της Περιφέρειας τα πράγματα είναι ακόμη πιο απροσχημάτιστα, με μεταγραφές και συνεργασίες που θυμίζουν την κεντρική πολιτική σκηνή και τις καριέρες που κάνουν εκεί κάποια δύσοσμα «μπουμπούκια». Οι χθεσινοί «αντίπαλοι» σήμερα γίνονται συνεργοί στο χαντάκωμα της ξεχασμένης μας Περιφέρειας και αποκαλύπτονται έτσι όπως πάντα τους ξέραμε:  ένα κομματοθρεμμένο συνάφι το οποίο, τη στιγμή που ο τόπος μας συντρίβεται, έχει για οδηγό – δίπλα στις άνωθεν επιβεβλημένες προτεραιότητες – το πιο μίζερο ατομικό συμφέρον του. Ο λόγος πλέον στην κοινωνία, δηλαδή σε ό,τι έχει απομείνει από αυτήν”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood