Επιτυχημένη η συμμετοχή του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην 85η ΔΕΘ

Στην 85η ΔΕΘ συμμετέχει με περίπτερο (περίπτερο 3, stand D1) το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης. Σε αυτό, επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες της μεγαλύτερης Έκθεσης στα Βαλκάνια.
241749513_548892342991697_8684512355616912053_n

Στην 85η ΔΕΘ συμμετέχει με περίπτερο (περίπτερο 3, stand D1) το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης. Σε αυτό, επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες της μεγαλύτερης Έκθεσης στα Βαλκάνια, η οποία άνοιξε τις πύλες της μετά από δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας.

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην 85η ΔΕΘΤο Επιμελητήριο επισκέφτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Παπαθανάσης Νίκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Παπαστεργίου Δημήτρης, της ΠΕΔ ΑΜΘ Μαυρίδης Βασίλης, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Βαφειάδης Ανέστης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κωνσταντινίδου Κυριακή και επιχειρηματίες, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν προϊόντα της Ροδόπης, που εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην 85η ΔΕΘΣτο πλαίσιο της ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γραβάνης Αντώνης, συμμετείχε με τον Δεμίρη Αθανάσιο στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος όπου έκανε την εναρκτήρια ομιλία ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης Κυριάκος. Ο κ. Γραβάνης είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα θέματα της επιχειρηματικότητας της περιοχής με τους Υπουργούς Οικονομικών Σταικούρα Χρήστο και Ανάπτυξης Γεωργιάδη Άδωνη.

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην 85η ΔΕΘΟ κ. Γραβάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Επιμελητήριό μας, για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει στην ΔΕΘ, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Ροδόπης  να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες. Πιστεύουμε στην εξωστρέφεια αλλά κυρίως πιστεύουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι επιχειρήσεις μας. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω  τα μέλη του Δ.Σ που οργάνωσαν άψογα την παρουσία μας στην Έκθεση, τους  κ. Χαβιαρά Παντελή και κ. Στεργίου Νίκο. Η ΔΕΘ αποτελεί τα μεγαλύτερο οικονομικό και επιχειρηματικό γεγονός στη χώρα, και η «επανεκκίνηση» της, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει επανεκκίνηση και για την οικονομία. Τα κλίμα βελτιώνεται σταθερά, οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού αποτελούν πάγια αιτήματα των επιμελητηρίων καθώς η μείωση της φορολογίας πάντα επιτυγχάνει πολλαπλασιαστικά οφέλη σε επιχειρήσεις και κοινωνία. Εκτός από τις επιπτώσεις της  πανδημίας, οι επιχειρήσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το κύμα ανατιμήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο τον  χειμώνα, και η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει τις δυνατότητες της για να το περιορίσει».

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην 85η ΔΕΘ Επιτυχημένη η συμμετοχή του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην 85η ΔΕΘ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood