Και ο Μιχάλης Αμοιρίδης ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Τάκη Τοψίδη

Πνέει τα λοίσθια η παράταξη του Τάκη Τοψίδη - Όλο και πιο κοντά ο στόχος της μίας και ενιαίας παράταξης υπό τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.
Webp.net-resizeimage-2021-09-13T150009.849

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, που το 2019 είχε εκλεγεί με την παράταξη του Τάκη Τοψίδη, μετά τη δήλωσή του “Τέλος τα λάθη – Πρέπει να ενωθούμε”, και τη συνέχιση της αρνητικής στάσης του κ. Τοψίδη, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Έτσι πλέον, μετά και τις ανεξαρτητοποιήσεις των Τζιχάν Ιμάμογλου (Ροδόπη), Αριστείδη Μωϋσιάδη (Δράμα), και Χρήστου Γάκη (Καβάλα), η παράταξη του Τ. Τοψίδη (ξε)μένει με δώδεκα μόνο συμβούλους.

Με άλλα λόγια η παράταξη Τοψίδη πνέει τα λοίσθια και έρχεται όλο και πιο κοντά ο στόχος της μίας και ενιαίας παράταξης υπό τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Μ. Αμοιρίδη:

“Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιοποίησα σκέψεις μου, όπως τις είχα θέσει λίγες ημέρες νωρίτερα στους συναδέλφους μου στην Περιφερειακή Σύνθεση. Υπήρξε ο χρόνος για να τις μελετήσουν και έγινε αναλυτική  συζήτηση. Μίλησα για ενότητα, για συνεργασία, για τα λάθη του παρελθόντος που πρέπει να τεθούν στο περιθώριο. Η ενότητα και η ομοψυχία, ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανθρώπους του ίδιου πολιτικού χώρου, είναι αναγκαιότητα που θα αποβεί επωφελής όχι μόνο για την παράταξη αλλά πρωτίστως για τους πολίτες της περιφέρειάς μας. Εάν μιλάμε για σύνθεση απόψεων και ανθρώπων, πρώτοι εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα.

H συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μου δείχνει με κάθε τρόπο ότι επικροτεί αυτές τις σκέψεις.

Η Περιφερειακή Σύνθεση όμως απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου που απορρίπτει τις προτάσεις μου και αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρέπει έμπρακτα να τις απορρίψω και εγώ. Τους εκτιμώ και τους σέβομαι, αλλά θα πρέπει να σεβαστούν και αυτοί την άποψη μου, την οποία θα υπηρετήσω το επόμενο διάστημα με τη στάση μου εντός και εκτός του περιφερειακού συμβουλίου. Ο δρόμος της ενότητας του πολιτικού χώρου που ανήκω είναι η επιλογή μου, ελπίζω σύντομα να ενστερνιστούν και άλλοι τις σκέψεις μου.

Αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει πλέον να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από την Περιφερειακή Σύνθεση.

Ελπίζω ότι θα ωριμάσουν οι συνθήκες και οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σε κοινούς αγώνες και προσπάθειες με μία ενιαία περιφερειακή παράταξη που θα περιλαμβάνει όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο”.

Φωτό: evros-news.gr

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood