Επαφές Βεζυργιαννίδη στη ΔΕΘ

Σειρά επαφών πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης της ΝΔ, Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην τελετή εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ.
ΣΚΡΕΚΑΣ

Σειρά επαφών πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης της ΝΔ, Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην τελετή εγκαινίων της 85ης Δ.Ε.Θ. από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Βεζυργιαννίδης παρέστη σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης συζήτησαν για το ψηφιακό μέλλον της Ευρώπης, “με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, που θα αποτελέσει τον μοχλό βελτίωσης της καθημερινότητας των ευρωπαίων πολιτών και άμβλυνσης των ανισοτήτων”, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Σχοινά για την άμεση και αποτελεσματικότερη επικοινωνία των κομματικών οργανώσεων με τους θεσμούς της Ε.Ε.

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα συζήτησαν για το Πρόγραμμα “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” για το οποίο οι αιτήσεις υποβολής από τους ιδιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, καθώς και για τις εργασίες και την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Π.Ε. Ροδόπης.

Επαφές Βεζυργιαννίδη στη ΔΕΘΑκόμη είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίον και ευχαρίστησε για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε μέσω του ΕΦΕΠΑΕ για την επίσπευση των διαδικασιών υλοποίησης του προγράμματος “Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”, και ενημερώθηκε για τις δράσεις που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα το Υπουργείο Ανάπτυξης για την περαιτέρω ενίσχυση επιχειρήσεων και νοικοκυριών που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, είχαν συζήτηση για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου “που θα συμβάλλουν στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών στους σχεδιασμούς για το μέλλον της Ευρώπης”.

Από τον Υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά ενημερώθηκε για επόμενους στόχους του Υπουργείου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του κράτους.

Στο περίπτερο του ΤΜΕΔΕ συναντήθηκε τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Attica Bank και Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνο Μακέδο καθώς και με τον Πρόεδρο ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Τσακούμη, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Επίσης, επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΒΕ Ροδόπης και είχε συνομιλία με τον Πρόεδρό του Αντώνη Γραβάνη και τους επιχειρηματίες από τη Ροδόπη που συμμετέχουν στη ΔΕΘ.

Τέλος, στο περίπτερο του ΔΠΘ συνομίλησε με τις Πρυτανικές Αρχές καθώς και με φοιτητές της ομάδας του Democritus Racing Team.

Επαφές Βεζυργιαννίδη στη ΔΕΘ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood