Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα, οι εθελοντές και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης θα βρίσκονται την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών.

Ταυτόχρονα, συμβολικά, σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, το σιντριβάνι θα φωτιστεί με πράσινο χρώμα που συμβολίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα.

a86d7ca1 man holding green ribbon for supporting people living and illness liver gallbladders bile duct kidney t20Εξάλλου, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Δότη Μυελού των Οστών που έχει καθιερωθεί το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος σε συνεργασία με το “Όραμα Ελπίδας”, έχει γίνει αρωγός όλα αυτά τα χρόνια ώστε να ενημερωθούν και να εγγραφούν πολλοί συμπολίτες μας. Για εγγραφές ή για ενημέρωση σχετικά με εγγραφή δοτών μυελού των οστών, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 25310-31061 ή να επισκεφτείτε τα γραφεία του Συλλόγου στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής στην οδό Μαρασλή 1, 3ος όροφος.

afca9979 screenshot 2018