Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής συγκαταλέγεται βάσει αξιολόγησης στις 128 καλύτερες Ακαδημίες της Ελλάδας καθώς επελέγη και φέτος στο Πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ Α.Ε.”.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει:
  • ΔΩΡΕΑΝ ασφάλιση σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου από 4 έως 16 χρονών.
  • Συμμετοχή αθλητών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
  • Συμμετοχή σε επιστημονικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, με εισηγητές μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος.
  • Ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης.

55cd4adf paok komotinis

Δημ. Παγωνίδης: “Ηθική ικανοποίηση και ο πήχης ανεβαίνει”

501f2408 ppagonidis 3 1“Αναμφίβολα είναι μια διάκριση για τον σύλλογό μας που μας κάνει περήφανους όλους. Και είναι μια επιτυχία που ανήκει σε όλους: στη Διοίκηση, στους προπονητές, στα παιδιά των ακαδημιών μας και στους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, σημείωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Δημήτρης Παγωνίδης, προσθέτοντας: “Είναι ωραίο να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται η προσπάθειά σου. Γι΄αυτό και εμείς, με τον πήχη βεβαίως να ανεβαίνει συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια που σταθερά ανεβαίνουμε επίπεδο με μεθοδικότητα και πολύ κόπο, θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον γνώριμο για μας, δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο της συνεχούς, σκληρής, πετυχημένης δουλειάς“.