Το μήνυμα του Γιάννη Πεταλωτή για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ

"Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε, συναδελφικά, με σύμπνοια και κοινό όραμα, για να πάμε επιτέλους μπροστά".
241746294_541365900481782_8072660027291214150_n - Αντιγραφή
Φωτό: Ο Γιάννης Πεταλωτής (δεξιά), με τον νέο Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο
Εν όψει της εκλογής του στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, και του επικεφαλής της παράταξης στην οποία συμμετείχε, “Δώσε Πάσα”, Βαγγέλη Λιόλιου, στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννης Πεταλωτής, στέλνει το μήνυμά του για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, με μετριοπάθεια αλλά και αποφασιστικότητα:
“Ένα σημαντικό πρώτο βήμα έγινε… Η ανάδειξη του Βαγγέλη Λιόλιου ως προέδρου της ΕΟΚ με την πλήρη αυτοδυναμία των 13 μελών της παράταξης dwsepasa, σε σύνολο 17 του νέου Δ.Σ., δεν είναι λόγος για θριαμβολογίες και μεγάλα λόγια, αλλά βήμα ευθύνης για το άλμα που χρειάζεται το Μπάσκετ στη χώρα μας και διεθνώς… Βήμα Ευθύνης και Αποφασιστικότητας για να έχουμε το Μπάσκετ που αξίζουμε! Ολόθερμα ευχαριστώ τους ανθρώπους της μεγάλης αθλητικής μας οικογένειας που εμπιστεύτηκαν τον επικεφαλής της παράταξής μας, εμένα, αλλά και όλα τα μέλη της παράταξής μας για μέλη του Δ.Σ.! Ευχαριστούμε και όλους τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του αθλητικού πνεύματος. Δεν αρέσκομαι σε υποσχέσεις, δεσμεύομαι όμως ότι η Παράταξή μας και εγώ προσωπικά θα δώσουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε, συναδελφικά, με σύμπνοια και κοινό Όραμα, για να πάμε επιτέλους μπροστά. Ξεκινάμε και «Δίνουμε Πάσα»… Παίζουμε μαζί, για το ΜΠΑΣΚΕΤ που όλοι θέλουμε…”.
Το μήνυμα του Γιάννη Πεταλωτή για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ Το μήνυμα του Γιάννη Πεταλωτή για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ Το μήνυμα του Γιάννη Πεταλωτή για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood