Κομοτηνή: Μήνυμα-έκκληση του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη

Εν όψει των αυξημένων κρουσμάτων Covid.
δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης (2)

Με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την περιοχή μας, που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης απευθύνει μήνυμα-έκκληση στους συμπολίτες του, όπου σημειώνει τα εξής:

«Αγαπητές μου συμπολίτισσες και αγαπητοί μου συμπολίτες. Τα τελευταία υγειονομικά στοιχεία για τον Νομό μας καταγράφουν μια ανοδική τάση των κρουσμάτων, καθώς επίσης και μια αριθμητική κάμψη στους ημερήσιους εμβολιασμούς.

Επειδή ο χειμώνας που διανοίγεται μπροστά μας θα δημιουργήσει περαιτέρω ασφυκτικά υγειονομικά πλαίσια, απευθύνω έκκληση σε όλες και σε όλους να τηρείτε πιστά όλα τα υποδεικνυόμενα από τους ειδικούς μέτρα προστασίας, αλλά και να προχωρήσετε άμεσα στον εμβολιασμό σας, όσοι δεν το έχετε πράξει ήδη.

Η πανδημία είναι ακόμη εδώ, παρούσα, και ο τόπος μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσει να θρηνήσει θύματα, αλλά ούτε και να ζήσει ένα νέο lock down, που θα επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα στην ήδη επιβαρυμένη σοβαρά οικονομία του τόπου μας.

Οφείλουμε όλοι μας να εμπιστευόμαστε την ιατρική επιστήμη και τους λειτουργούς της, να ακολουθούμε τις οδηγίες τους και να προασπίζουμε με τις πράξεις μας την ατομική και τη δημόσια υγεία και κατ’ επέκταση το καλό όλων μας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood