Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη θα επισκεφθεί ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας

Θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο.
xristos-staikouras

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει σε σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο διοργάνωσης της 85ης ΔΕΘ. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σταϊκούρα ξεκινά με ομιλία σε ημερίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, αύριο στις 17:00, με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο και τις τράπεζες». Στις 18:30 ο Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Κύπριο ομόλογό του Κωνσταντίνο Πετρίδη, τον οποίο και θα ξεναγήσει στο περίπτερο 15 του Υπουργείου Οικονομικών στην Έκθεση. Στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας θα παρακολουθήσει την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Οικονομικών θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη και στην Ξάνθη, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: Στις 09:00 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δημαρχείο της πόλης όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ιωάννη Ζαμπούκη. Αμέσως μετά, στις 10:15, οι δύο άνδρες, μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, θα μεταβούν στον Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Η επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα στην Αλεξανδρούπολη θα ολοκληρωθεί στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Υπουργός Οικονομικών θα επισκεφθεί την Ξάνθη, όπου θα συναντηθεί στις 18.00 με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Τσέπελη στο Δημαρχείο. Κατόπιν, στις 19:00, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο της πόλης. Στις 20:00 θα επισκεφθεί την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο, μαζί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, υπέγραψε πρόσφατα, στο Υπουργείο Οικονομικών, μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΑΒ για την έρευνα, ανάπτυξη και βιομηχανική παραγωγή Αυτόνομου Εναέριου Οχήματος Πολλαπλών Χρήσεων (drone).

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ο κ. Σταϊκούρας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο Thessaloniki Helexpo Forum, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, και να πραγματοποιήσει επαφές με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood