Νέο αίτημα Χαριτόπουλου για μόνιμη βάση ΕΚΑΒ στις Σάπες

Σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι θα δει θετικά το όλο ζήτημα και θα το συμπεριλάβει στον μελλοντικό προγραμματισμό του ΕΚΑΒ.
Screenshot_1990

Συναντήσεις με Προέδρους Οργανισμών και στελέχη Υπουργείων για την προώθηση θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών είχε αυτές τις μέρες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτριο Σταμάτη για θέματα χρηματοδότησης μελετών για έργα υποδομών του Δήμου και αξιοποίηση χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων του Ταμείου.

Νέο αίτημα Χαριτόπουλου για μόνιμη βάση ΕΚΑΒ στις ΣάπεςΕπίσης, σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου, έθεσε εκ νέου την πρόταση δημιουργίας μόνιμης βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες, που θα εμπεριέχει τη μόνιμη παρουσία πλήρως στελεχωμένου και εξοπλισμένου ασθενοφόρου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, και παράλληλα θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Δημάρχου, “ο κ. Παπαευσταθίου δεσμεύτηκε ότι θα δει θετικά το όλο ζήτημα και θα το συμπεριλάβει στον μελλοντικό προγραμματισμό του ΕΚΑΒ”.

Νέο αίτημα Χαριτόπουλου για μόνιμη βάση ΕΚΑΒ στις ΣάπεςΤέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών για: τις αποζημιώσεις από την κακοκαιρία του 2019, το οριστικό κλείσιμο του προσωρινού οικισμού Ποντίων στις Σάπες, και για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και με στελέχη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων για το θέμα της κοινωφελούς εργασίας και αξιοποίησης άλλων προγραμμάτων του Υπουργείου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood