Κλιμάκιο Βουλευτών ΝΔ από Ροδόπη: Μεγάλο και συνεχές το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη Θράκη

Κλιμάκιο Βουλευτών ΝΔ από Ροδόπη: Δεδομένο το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη Θράκη.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1
  • Εν όψει της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας περιοδεύουν στη βόρεια Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης του κυβερνώντος κόμματος, τη Ροδόπη επισκέφθηκαν η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης, μεταφέροντας το βασικό μήνυμα ότι “το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Θράκη είναι μεγάλο και συνεχές”.

Το κλιμάκιο συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ροδόπης Γιάννη Βεζυργιαννίδη, πραγματοποίησαν επισκέψεις στο εμβληματικό για την Κομοτηνή έργο κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου, σε εταιρείες με αναπτυξιακή δυναμική για την περιοχή (INTERPLAST, AVAX), και σε δομές υγείας και πρόνοιας (Σύλλογος ΔΑΔΑΑ, Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΡΦΕΑΣ»).

Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν, επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, καθώς και συναντήσεις με στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Κλιμάκιο Βουλευτών ΝΔ από Ροδόπη: Μεγάλο και συνεχές το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη ΘράκηΟι βουλευτές αντάλλαξαν απόψεις με τους συνομιλητές τους με σκοπό να αφουγκραστούν τον παλμό της κοινωνίας αλλά και να μεταδώσουν το μήνυμα ότι “η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κράτησε ανοιχτή τη μηχανή της οικονομίας, τόσο με το πλέον σύγχρονο εμβολιαστικό πρόγραμμα αλλά και διαθέτοντας σε καιρό πανδημίας πλέον των 41 δισ. ευρώ, δίνοντας στην κοινωνία τη δυνατότητα να προχωρήσει στη ανάκαμψη και την ανάπτυξη”.

Ο Γ. Βεζυργιαννίδης και τα μέλη της  ΔΕΕΠ  Ροδόπης μετέφεραν στους βουλευτές τον κλίμα της τοπικής κοινωνίας και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για επιμέρους ζητήματα της περιοχής όπως:

-“την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών συμψηφισμού του εργοδοτικού κόστους 12%, το ύψος του οποίου για κάθε επιχείρηση έχει πρόσφατα καθοριστεί από τον ΟΑΕΔ.

-την επίλυση των προβλημάτων στις υποδομές του Συνοριακού Σταθμού Νυμφαίας που είχαν οδηγήσει στο προσωρινό του κλείσιμό του τον περασμένο Μάιο.

-την πρόδηλη αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των απαιτούμενων μελετών και εύρεσης της βέλτιστης λύσης για τη χρηματοδότηση του φράγματος του Κομψάτου.

-την ανάγκη αντιμετώπισης της παράνομης εισόδου μεταναστών, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, από τη Βουλγαρία”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood