Δήμος Κομοτηνής: Αναχώρησε για Εύβοια το φορτίο με τα σχολικά είδη

Γιάννης Μουρτίδης: "Ο Δήμος Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο βοήθειας, ελπίζοντας να είναι η τελευταία φορά που παρίσταται παρόμοια ανάγκη".
ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Κομοτηνής η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της πυρόπληκτης βόρειας Εύβοιας που ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά στη σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν καθώς επίσης παιδικά ρούχα και λευκά είδη για παιδιά που είχαν φέρει οι δημότες στην πρώτη κινητοποίηση του Δήμου, απεστάλησαν από το Πολυλειτουργικό Κέντρο προς τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

“Τα αντανακλαστικά των δημοτών της Κομοτηνής δείχνουν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους απέναντι σε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που ανακύπτουν σε όποιο σημείο της Ελλάδας”, δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων, Γιάννης Μουρτίδης, προσθέτοντας: “Ο Δήμος Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο βοήθειας, ελπίζοντας να είναι η τελευταία φορά που παρίσταται παρόμοια ανάγκη”.

Δήμος Κομοτηνής: Αναχώρησε για Εύβοια το φορτίο με τα σχολικά είδη Δήμος Κομοτηνής: Αναχώρησε για Εύβοια το φορτίο με τα σχολικά είδη Δήμος Κομοτηνής: Αναχώρησε για Εύβοια το φορτίο με τα σχολικά είδη Δήμος Κομοτηνής: Αναχώρησε για Εύβοια το φορτίο με τα σχολικά είδη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood