Κομοτηνή: Κότσιρας, ORATNITZA, “Κακές Συνήθειες”, στο 7ο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής της ΔΚΕΠΠΑΚ

Στον χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής. το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου.
Screenshot_1978

Με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων που προβλέπονται για την ασφαλή διεξαγωγή θεαμάτων, ακροαμάτων και λοιπών παραστατικών τεχνών σε ανοικτούς-υπαίθριους χώρους, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής «Γραμμόφωνο», οργανώνουν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, το 7ο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής, στον χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα «Κοίτα γύρω». Συμμετέχει η Δήμητρα Μπουλούζου. Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ με υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του www.ticketservices.gr ή εναλλακτικά μέσω του Δημοκρίτειου Βιβλιοχαρτοπωλείου (Δημοκρίτου 7 Α, Κομοτηνή). Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, η ΔΚΕΠΠΑΚ κάνει μία προσπάθεια διεθνοποίησης του φεστιβάλ, με τη συναυλία του συγκροτήματος ORATNITZA που είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές συγκρότημα της Βουλγαρίας με πολλές συναυλίες στη χώρα του και στο εξωτερικό. Το συγκρότημα έχει σύγχρονο μουσικό ύφος, βασισμένο σε μουσικές από τα Βαλκάνια. Θα προηγηθεί την ίδια ημέρα στις 9 μ.μ., συναυλία του συγκροτήματος της Κομοτηνής, «Κακές συνήθειες». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, όμως θα υπάρχει υποχρεωτική ηλεκτρονική κράτηση δελτίου εισόδου μέσω του www.ticketservices.gr ή εναλλακτικά μέσω του Δημοκρίτειου Βιβλιοχαρτοπωλείου.

Στην πλατεία του θεάτρου δεν θα διατίθενται μπύρες ή εδέσματα, παρά μόνο στον έξω χώρο. Γι’ αυτό οι θεατές παρακαλούνται να προμηθευτούν ότι θέλουν, ΠΡΙΝ την είσοδό τους στο θέατρο, καθώς απαγορεύεται να υπάρχουν όρθιοι στις κερκίδες.

Γενικές οδηγίες:

  • Το ταμείο στην είσοδο θα ανοίγει μία ώρα πριν.
  • Ο χώρος του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες χαρακτηρίζεται ως Μεικτός που σημαίνει πως είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από την είσοδο έως και την έξοδο του θεατή από τον χώρο του σινεμά.
  • Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα από δύο εισόδους (κεντρική και ΑΜΕΑ) ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
  • Κατά την έξοδο, οι θεατές του πάνω διαζώματος θα φεύγουν από την βόρεια έξοδο και οι θεατές του κάτω διαζώματος από την νότια ΑΜΕΑ.
  • Παράκληση η έξοδος των θεατών να γίνεται οργανωμένα ανά παρέες
    όπως και στην είσοδο.
  • Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούνται να αφήνουν δύο καθίσματα κενά από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.

Κομοτηνή: Κότσιρας, ORATNITZA, "Κακές Συνήθειες", στο 7ο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνή: Κότσιρας, ORATNITZA, "Κακές Συνήθειες", στο 7ο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής της ΔΚΕΠΠΑΚ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood