Γκαράνης προς Γραβάνη για σχολικά κτίρια: Η ντροπή επιστρέφεται – Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα

"Εδώ και δύο χρόνια δε νοιάστηκε καθόλου για τον τιτάνιο αγώνα της Δημοτικής Αρχής να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες των δεκάδων σχολικών μας κτηρίων με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που μας παρέχει το κράτος".
ΓΚΑΡΑΝΗΣ-ΓΡΑΒΑΝΗΣ

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης, απαντώντας στη δήλωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Αντώνη Γραβάνη, αναφορικά με τις συντηρήσεις των σχολικών κτιρίων, αναφέρει:

“Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Προοπτικής», Αντώνης Γραβάνης, ανακάλυψε ξαφνικά ζητήματα πλημμελούς συντήρησης των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, εστιάζοντας σε δύο μόνο σχολεία και μετατρέποντας σε πολιτική τοποθέτηση της παράταξής του τις προηγηθείσες δημόσιες ανακοινώσεις φίλων και συνοδοιπόρων!

Εδώ και δύο χρόνια δε νοιάστηκε καθόλου για τον τιτάνιο αγώνα της Δημοτικής Αρχής να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες των δεκάδων σχολικών μας κτηρίων με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που μας παρέχει το κράτος.

Έργο ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη συντήρηση των διδακτηρίων μας δημοπρατεί ο Δήμος, εκ των οποίων μόλις τα 333.385 ευρώ μας δίνει η Πολιτεία για μια υποχρέωση δική της, καθώς η εκπαίδευση ανήκει σ’ αυτήν.

Ουδέποτε νοιάστηκε να προβάλλει και να αξιοποιήσει την κομματική του ταυτότητα και τις προσβάσεις στην Κυβέρνηση που αυτή ενδεχομένως συνεπάγεται, προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά και καίρια στη διεκδίκηση περισσότερων  κονδυλίων.

Η Δημοτική Αρχή και οι λιγοστοί υπάλληλοι των υπηρεσιών μας καταβάλλουν αγώνα δρόμου κάθε χρόνο για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες των σχολικών μας μονάδων. Οι παραλείψεις σίγουρα υπάρχουν, αλλά κι αυτές με τη σύμπραξη των εκπαιδευτικών και των τεχνικών μας υπηρεσιών καλύπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αφού το ενδιαφέρον του κ. Γραβάνη είναι τόσο μεγάλο, αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις του στην κατεύθυνση της παρέμβασής του στην Κυβέρνηση, ούτως ώστε να κερδίσουν τα σχολεία μας μεγαλύτερα και επαρκέστερα κονδύλια, για να καλύψουν τις αυξημένες τους ανάγκες”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood