Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, όπως κάθε χρόνο – εκτός από πέρυσι λόγω Covid – η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά για ένα τελευταίο αθώο καλοκαιρινό χαμόγελο.

Έτσι, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., για δέκατη χρονιά, τα προσκαλεί στην πλατεία Γ. Εξηντάρη (επί της οδού Ζυμβρακάκη) για μία παράσταση Καραγκιόζη με το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη.

Εκδήλωση-θεσμός

Η εκδήλωση έχει πλέον καταστεί θεσμός, και όπως αναφέρει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κ. Νατάσα Λιβεριάδου «πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη, έως και συγκινητική εκδήλωση. Τα παιδιά ξανασυναντιούνται λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι, και διασκεδάζουν με την καρδιά τους παρέα με τον Καραγκιόζη.  Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους και στους δασκάλους τους, να έχουν μια όμορφη, καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα, και ως ΔΚΕΠΠΑΚ θα είμαστε και φέτος κοντά τους, όσο θα μας το επιτρέπει φυσικά η πανδημία, με ποικίλες εκδηλώσεις, και αρωγοί σε κάθε παραγωγική πρότασή τους».