Κομοτηνή: “Δεν έχουμε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου”, λένε οι υπό αναστολή εργασίας υγειονομικοί του Νοσοκομείου

Απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης στον λαό της Ροδόπης.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Κάλεσμα στον λαό της Ροδόπης, είχαν απευθύνει οι 50 περίπου υγειονομικοί του νοσοκομείου Κομοτηνής που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας καθώς επιμένουν να αρνούνται τον εμβολιασμό του έναντι της πανδημίας Covid-19, εν όψει της σημερινής κινητοποίησής τους στην πύλη του νοσοκομείου.

Ωστόσο τέτοια ανταπόκριση δεν υπήρξε, ούτε ακόμη και από υποστηρικτές τους στο facebook.

Η εκπρόσωπός τους, Μαρία Κουρτούμα, μέχρι πρότινος προϊσταμένη της ΜΕΘ του νοσοκομείου, διεμήνυσε και πάλι το αίτημα για άρση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, προκειμένου όπως είπε “να επιστρέψουμε στη δουλειά μας και να είμαστε δίπλα στους ασθενείς που μας έχουν ανάγκη”, προσθέτοντας οτι “πρέπει κι ο λαός της Ροδόπης να καταλάβει οτι προσφέρουμε, πρέπει κι αυτοί να είναι δίπλα μας έστω με την παρουσία τους εδώ”.

Η κ. Κουρτούμα εξέφρασε ακόμη την αμφιβολία της ίδιας και των υπό αναστολή εργασίας συναδέλφων της, για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του Covid, αναφέροντας:

“Έχουμε ψάξει πάρα πολύ το τι είναι το συγκεκριμένο εμβόλιο για το οποίο είχαμε ψυλλιαστεί οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν βγαίναν επιστήμονες – δεν μιλάω για την κ. Παγώνη και τον κ. Βασιλακόπουλο αλλά για ανθρώπους βιοχημικούς επιστήμονες, που έχουν ασχοληθεί πραγματικά πάνω στο εμβόλιο – να διατρανώσουν, να μας πουν οτι είναι ένα εμβόλιο που θα φέρει κάτι διαφορετικό, θα καλύψει… Όταν βλέπω συναδέλφους μετά τον εμβολιασμό να μην έχουν αντισώματα, άρα κάτι συμβαίνει λάθος. Δεν μας έπεισε το εμβόλιο, δεν έχουμε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου. Και πιστεύουμε οτι έχουμε δίκιο”.

Το 92% των εργαζομένων στο Νοσοκομείο έχει εμβολιαστεί

Στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Διοικήτριας, Μάγδας Γιαμουστάρη, έχει εμβολιαστεί το 92% των εργαζομένων. Από τους 583 συνολικά ενεργούς εργαζομένους ανεμβολίαστοι είναι 46. Στο ιατρικό προσωπικό το ποσοστό εμβολιασμένων ανέρχεται στο 98%, και στο νοσηλευτικό-παραϊατρικό, στο 93%. Στη ΜΕΘ non covid, όλοι σχεδόν οι νοσηλευτές είναι εμβολιασμένοι, καθώς από τους 12, ανεμβολίαστος παραμένει μόνον ένας.

Κομοτηνή: "Δεν έχουμε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου", λένε οι υπό αναστολή εργασίας υγειονομικοί του Νοσοκομείου

Κομοτηνή: "Δεν έχουμε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου", λένε οι υπό αναστολή εργασίας υγειονομικοί του Νοσοκομείου Κομοτηνή: "Δεν έχουμε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου", λένε οι υπό αναστολή εργασίας υγειονομικοί του Νοσοκομείου Κομοτηνή: "Δεν έχουμε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου", λένε οι υπό αναστολή εργασίας υγειονομικοί του Νοσοκομείου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood