Με πόρους από το ΕΣΠΑ ΑΜ-Θ θα κατασκευαστεί νέος Μεθοριακός Σταθμός στους Κήπους του Έβρου

Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος: "Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό, αναπτυξιακό έργο περιφερειακής και εθνικής σημασίας".
Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος.

Δρομολογείται η κατασκευή ενός έργου που η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διεκδικεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια από την κεντρική κυβέρνηση.

Ο λόγος για τον νέο Μεθοριακό Σταθμό στους Κήπους του Έβρου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών αρμόδιου για θέματα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας–Θράκης Γιάννη Σάββα, του Διευθύνοντος Συμβούλου της “Εγνατία Οδός Α.Ε.” Κωνσταντίνου Κουτσούκου, και υπηρεσιακών στελεχών των Υπουργείων και της Περιφέρειας, αποφασίστηκε να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε το έργο να μπορέσει να κατασκευαστεί.

Σημαντικό ρόλο αναλαμβάνει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, καθώς ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος πρότεινε η χρηματοδότηση του έργου να γίνει με πόρους από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

Με πόρους από το ΕΣΠΑ ΑΜ-Θ θα κατασκευαστεί νέος Μεθοριακός Σταθμός στους Κήπους του ΈβρουΑναλυτικές ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, ο κ. Μέτιος ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μετά από συστηματικές προσπάθειες και συνεχή επικοινωνία με την κυβέρνηση, η κατασκευή νέου Μεθοριακού Σταθμού στους Κήπους του Έβρου δρομολογείται χάρη και στη χρηματοδότηση της Περιφέρειάς μας με πόρους του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό, αναπτυξιακό έργο περιφερειακής και εθνικής σημασίας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood