Ο Σύλλογος Πατεράδων τίμησε τον Χρυσάφη Ζαραβάτη

Βαγγέλης Μουζαλιώτης: "Να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους".
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ

Ο Σύλλογος Πατεράδων Ξυλαγανής Ν. Ροδόπης και η χορωδία του πραγματοποίησαν συνεστίαση σε παραλιακό κέντρο του Πλατανίτη.

Με πολύ τραγούδι και κέφι, συνοδεία των μουσικών Κυριάκου Κυριαζή και Γιάννη Λασκαρίδη, ζωντάνεψε το ρεπερτόριο της χορωδίας δίπλα στο κύμα.

Στο πλαίσιο αυτής της πρώτης εκδήλωσης του συλλόγου για τη νέα χρονιά μετά το καλοκαίρι, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο ιστορικό μέλος του συλλόγου Χρυσάφη Ζαραβάτη για την πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά του.

Ο κ. Ζαραβάτης είναι είναι ενεργό και δραστήριο μέλος παρά τα 85 χρόνια του. “Μόλις ανακοινώσουμε κάποια δραστηριότητα, π.χ. καθαρισμό νεκροταφείων, είναι πρώτος στις επάλξεις. Δεντροφύτευση, πάλι είναι ένα μέλος όλο ενέργεια. Τον τιμήσαμε, συγκινήθηκε πάρα πολύ, και θέλουμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους, σχολίασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Μουζαλιώτης, ο οποίος ακόμη, δεδομένου οτι η μητέρα του τιμώμενου απεβίωσε σε ηλικία 107 ετών, του ευχήθηκε “να περάσει τα 110”.

Ο Σύλλογος Πατεράδων τίμησε τον Χρυσάφη Ζαραβάτη Ο Σύλλογος Πατεράδων τίμησε τον Χρυσάφη Ζαραβάτη Ο Σύλλογος Πατεράδων τίμησε τον Χρυσάφη Ζαραβάτη Ο Σύλλογος Πατεράδων τίμησε τον Χρυσάφη Ζαραβάτη Ο Σύλλογος Πατεράδων τίμησε τον Χρυσάφη Ζαραβάτη Ο Σύλλογος Πατεράδων τίμησε τον Χρυσάφη Ζαραβάτη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood