Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.
97e15923-27b1-4b20-ae87-27cd8a41a005

Σε απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησή του κατά τη διετία 2020-2021, προχώρησε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, κατά τα εγκαίνια του νέου δημαρχιακού καταστήματος στον οικισμό του Σώστη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ,

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ,

ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020-2021.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΩΣΤΟΥ.

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 2002 ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΣΤΟΥ, Ο κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΑΪΤ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.

ΤΟ 2005 ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΩΣΤΟΥ, κ. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 2009, ΠΕΡΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 2011, ΕΝΩ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2013 ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΙΑΣΜΟΥ, κ. ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ.

ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ, ΠΑΡΑΜΕΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΩΣ ΕΝΑ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΚΕ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΣΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΣΩΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΣΩΣΤΟΥ.

ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΚΥΡΟΣ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ,  ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΣΩΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΣΤΟΥ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΩΣΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΩΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ, 730 ΓΕΜΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020-2021 ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ :

 

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ :

-ΘΕΣΑΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ. ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΦΡΑΖΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, ΝΟΥΡΕΤΤΙΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΡΑ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

– ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΙΣ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ 4, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ 8 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ.

– ΠΡΟΚΗΡΥΞΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΞΙΑΣ 269.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 706.000 ΕΥΡΩ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

-ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 92.000 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ 792.000 ΣΕ 884.000 ΕΥΡΩ.

-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΟΜΨΑΤΟΥ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ : ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ 92.836 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 15.500 ΕΥΡΩ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΣΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 215.589 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 108.000 ΕΥΡΩ.

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ :

-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΜΟΥ.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ  ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ.

-ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΑΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

-ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ :

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ : 197

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : 69

ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ : 35 %

-ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 580 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ Ο ΊΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

-ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ 10 ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ 19 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ, 790 ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ 46.267 ΕΥΡΩ.

ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ :

-ΛΑΒΑΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ 339 ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

-ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 19 ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ.

-ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ

ΜΕ 3.000 ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΕ 1.000 ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.

-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΑΣΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ.

-ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ <<ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ>> ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

-ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ <<ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ>>. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝΕ Ο 2ΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΜ-Θ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

-ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ 3ΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ <<ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ>>. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 4Η ΥΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΣΜΟΥ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ :

-ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 1 ΤΕΧΝΙΤΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΦΟΡΤΩΤΗ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΚΑΙ 1 ΟΔΗΓΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

-ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 2 ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

-ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

-ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ.

-ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ 3 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ, 1 ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ 4 ΟΔΗΓΟΥΣ – ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΝΥΜΦΑΙΑΣ.

ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ :

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΔΟΜΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ : 277

(ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ 241 – ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ 36)

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΑΣΜΟΥ.

-ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ : 1757

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021 : 1521

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021 : 932

ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021 : 476

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ : 554

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ :

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ 151 ΝΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ.

ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ 396. ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΜΕ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ;

* ΌΤΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΗΤΑΝΕ 12, ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 32 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ.

* ΌΤΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΗΤΑΝΕ 0, ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ 18 ΝΕΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ.

* ΌΤΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΠΤΕΡΟ ΗΤΑΝΕ 6, ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 19 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ.

* ΌΤΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΗ ΗΤΑΝΕ 11, ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 26 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΌΤΑΝ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ, ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ :

-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ 2Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 23 ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ.

-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΓΑ ΠΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΛΠΗΣ, ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ, ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΠΤΕΡΟΥ.

-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΕΙΧΩΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΞΑΔΩΝ, ΠΕΛΕΚΗΤΗΣ, ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΠΗΣ.

-ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ 63 ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

– ΠΑΡΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ 126 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΜΑΣ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΗΣ :

-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΘΕΣΑΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟΝΕΡΙ, ΝΕΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΣΤΗ, ΝΕΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΣΩΜΑΤΟΣ, ΡΙΖΩΜΑ, ΘΑΜΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΑ.

-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΥΞΗ 5 ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜ-Θ ΑΞΙΑΣ 120.000 ΕΥΡΩ, ΣΕ ΊΑΣΜΟ, ΓΑΛΗΝΗ, ΚΟΠΤΕΡΟ, ΜΕΓΑ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΝΘΟ.

-Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

-ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ 5.450 ΜΕΤΡΑ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ.

-ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ 0.50 ΣΤΟ 0.33 ΛΕΠΤΑ/ΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΥΒΙΚΟΥ.

-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ 400 ΝΕΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ :

-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΩΣΤΟΥ – ΛΗΝΟΥ.

-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΑΜΕ 4.406 ΜΕΤΡΑ ΝΕΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ

3.416 Μ ΑΣΦΑΛΤΟΔΡΟΜΟΣ

990 Μ. ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟΣ

-ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 1.213 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

-ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΊΑΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΤΗΣ 14ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΧΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

-Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.

-ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ 196 ΝΕΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ,

-ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΜΕ 220 ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ.

-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ 60 ΝΕΑ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΙΑΣΜΟΥ.

-ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΑΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 22 ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΥΠΕΣ – ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

-372.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

-19.495 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

 ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ

-170.440 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 20 ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

-101.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

-77.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΛΗΝΟ, ΊΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΡΟ.

-39.680 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 10.425.000 ΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

 

 

 

 

ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

1 ΚΑΔΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

1 ΦΟΡΤΩΤΗΣ – ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ

1 ΌΧΗΜΑ 4Χ4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

’’ΦΟΒΟΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ, ΤΕΧΝΗ ΔΕ ΑΝΕΥ ΑΛΚΗΣ ΟΥΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ’’

’’Ο ΦΟΒΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ’’

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΥΒΡΕΙΣ, ΛΑΣΠΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ,

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

Δήμος Ιάσμου: Απολογισμός πεπραγμένων διετίας από τον Οντέρ Μουμίν.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ

ΟΣΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ, ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ.

ΔΙΟΤΙ Η ΤΙΜΗ, Η ΥΠΟΛΗΨΗ, Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΑΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ, Η ΥΠΟΛΗΨΗ, Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΟΥ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΟΚΝΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood