Η Εθνική Ελλάδος ρίχνεται ξανά στη μάχη για τα προκριματικά του Μουντιάλ, απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, και δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

Η αναμέτρηση της επίσημης αγαπημένης σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του Κοσόβου, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:45.

Το φθινοπωρινό ταξίδι της γαλανόλευκης που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αρχίζει από το Κόσοβο.

Μετά από τις δύο ισοπαλίες στα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία, η Ελλάδα χρειάζεται δύο νίκες με Κόσοβο και Σουηδία για να έχει βάσιμες ελπίδες να διεκδικήσει ως το τέλος την πρόκριση.

Παρακολουθήστε στο OPEN τη μονομαχία της Εθνικής Ελλάδας, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σε απ’ ευθείας σύνδεση με την Πρίστινα.

Pre game show στις 21:00 με καλεσμένο τον Αλέξανδρο Τζιόλη, με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη στην παρουσίαση, και post game show μετά τη λήξη του αγώνα με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα τα γκολ της βραδιάς από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Και αυτήν την Κυριακή η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά.