Νέο οστεοφυλάκιο και άλλα έργα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής

Σχεδιάζονται και η κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων στην πλευρά της σιδηροδρομικής γραμμής για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συγκέντρωσης των υδάτων από τις βροχές, καθώς και ψυκτικού θαλάμου για τη διευκόλυνση των γραφείων τελετών.
ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ (1)

Συνεχίζονται από τον Δήμο Κομοτηνής οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

Μέχρι στιγμής έχει δημιουργηθεί γραφείο εργατών, ενώ προχωρά η ανακαίνιση των γραφείων του Κοιμητηρίου στο πλαίσιο της οποίας θα κατασκευαστεί ράμπα ΑμεΑ. Επίσης δημιουργήθηκαν νέες τουαλέτες – και για ΑμεΑ.

Νέο οστεοφυλάκιο και άλλα έργα στο Δημοτικό Κοιμητήριο ΚομοτηνήςΑκόμη κατασκευάστηκε νέο οστεοφυλάκιο με κτιστές, ατομικές οστεοθήκες, και η φύλαξη των οστών γίνεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί δημόσιας υγείας.

Νέο οστεοφυλάκιο και άλλα έργα στο Δημοτικό Κοιμητήριο ΚομοτηνήςΕπιπλέον σχεδιάζεται η αποκατάσταση της περίφραξης του Κοιμητηρίου και η αποκατάσταση της εξωτερικής τοιχοποιίας. Στον σχεδιασμό περιλαμβάνεται και η κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων στην πλευρά της σιδηροδρομικής γραμμής για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συγκέντρωσης των υδάτων από τις βροχές. Περαιτέρω σχεδιάζεται και η κατασκευή ψυκτικού θαλάμου για τη διευκόλυνση των γραφείων τελετών.

Νέο οστεοφυλάκιο και άλλα έργα στο Δημοτικό Κοιμητήριο ΚομοτηνήςΕξάλλου, συνεχίζεται η καταγραφή των προβλημάτων των νεκροταφείων στους Οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής για να δρομολογηθεί σταδιακά η επίλυσή τους.

Νέο οστεοφυλάκιο και άλλα έργα στο Δημοτικό Κοιμητήριο ΚομοτηνήςΤέλος, υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Κομοτηνής μερίμνησε από την αρχή της πανδημίας και διαμόρφωσε σύμφωνα με υπουργική απόφαση ξεχωριστό χώρο ταφής θανόντων από λοίμωξη COVID-19.

Νέο οστεοφυλάκιο και άλλα έργα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood