Αναφορά Ιλχάν Αχμέτ προς Κεραμέως για την αναστολή λειτουργείας του ΓΕΛ Ξυλαγανής και του διθέσιου μειονοτικού σχολείου Αρσακείου

Ζητά τουλάχιστον τη λειτουργία Λυκειακών τμημάτων μέσα στο Γυμνάσιο Ξυλαγανής, "για να παραμείνει ζωντανή η προοπτική επαναλειτουργίας του Λυκείου στο άμεσο μέλλον".
ΙΛΧΑΝ ΟΚ

Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως εν όψει της αναστολή λειτουργίας του Γενικού Λυκείου Ξυλαγανής και του διθέσιου μειονοτικού σχολείου Αρσακείου, κατέθεσε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.

Στην αναφορά του ο Βουλευτής τονίζει:

“Κυρία Υπουργέ. Σας διαβιβάζω το ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, σύμφωνα με το οποίο διαφωνεί κάθετα και κατηγορηματικά με την απόφαση για την αναστολή λειτουργίας μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ. Αυτό αφορά τόσο την αναστολή λειτουργίας του Γενικού Λυκείου Ξυλαγανής, όσο και την αναστολή λειτουργίας του διθέσιου μειονοτικού σχολείου Αρσακείου. Σε κάθε περίπτωση, και σύμφωνα με έγγραφο του Δημάρχου το οποίο επίσης σας διαβιβάζω, σε περίπτωση που δεν αρθεί η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας του Λυκείου Ξυλαγανής, να θεσμοθετηθεί η λειτουργία Λυκειακών τμημάτων μέσα στο Γυμνάσιο, για να παραμείνει ζωντανή η προοπτική επαναλειτουργίας του Λυκείου στο άμεσο μέλλον”.

Το σχετικό έγγραφο του Δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών, και το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Αναφορά Ιλχάν Αχμέτ προς Κεραμέως για την αναστολή λειτουργείας του ΓΕΛ Ξυλαγανής και του διθέσιου μειονοτικού σχολείου ΑρσακείουΑναφορά Ιλχάν Αχμέτ προς Κεραμέως για την αναστολή λειτουργείας του ΓΕΛ Ξυλαγανής και του διθέσιου μειονοτικού σχολείου Αρσακείου Αναφορά Ιλχάν Αχμέτ προς Κεραμέως για την αναστολή λειτουργείας του ΓΕΛ Ξυλαγανής και του διθέσιου μειονοτικού σχολείου Αρσακείου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood