Λίγες ημέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Εθνική Ελλάδος μετράει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

Το φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την πολύ ισχυρή ομάδα της Ελβετίας, που απέκλεισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στο πρόσφατο Euro, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:45.

Λίγο πριν το ταξίδι στην Πρίστινα για το δύσκολο ματς με το Κόσοβο, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα, σχήματα αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν, για να βγάλει συμπεράσματα εν όψει των υποχρεώσεων για τα European Qualifiers.

Ελβετία-Ελλάδα ζωντανά στο OPEN TV την Τετάρτη 1 ΣεπτεμβρίουΕξάλλου, εκτός από την αγαπημένη όλων των Ελλήνων, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε δράση το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, τον Ελβετό διεθνή, Στέφεν Τσούμπερ.

Παρακολουθήστε στο OPEN τη μονομαχία της ανανεωμένης και φιλόδοξης Εθνικής με αντίπαλο την Ελβετία, σε περιγραφή Πάνου Βόγλη, σε απ’ ευθείας σύνδεση με τη Βασιλεία.

Αυτήν την Τετάρτη στις 21:45 η Εθνική παίζει μπάλα ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση του OPEN.