Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Δ/ντριας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, Ζαφειρούλας Κοτσάκη

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Δ/ντριας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, Ζαφειρούλας Κοτσάκη.
Screenshot_1917

Η Δ/ντρια του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, Ζαφειρούλα Κοτσάκη – επί ημερών της οποίας η εκπαιδευτική δομή αναμορφώθηκε και αναβαθμίστηκε – εν όψει της αποχώρησής της από την εν λόγω θέση ευθύνης, σε αποχαιρετιστήριο-ευχαριστήριο μήνυμά της, αναφέρει:

“Αγαπητές και αγαπητοί συνεργάτες, συνάδελφοι, εκπαιδευτές, σπουδαστές, εκπρόσωποι δημοσίων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 λήγει η θητεία μου ως Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής και παραδίδω τη σκυτάλη στη νέα Διεύθυνση, στην οποία εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της. Ελπίζω να διατηρήσει την αίγλη του Δ.ΙΕΚ και την καταξίωση που πετύχαμε στην τοπική κοινωνία, αλλά κυρίως, να καταφέρει να διασφαλίσει τα υψηλά στάνταρ που θεμελιώσαμε στον τομέα της οργάνωσης, της διοίκησης, της λειτουργίας και της εκπαιδευτικής κατάρτισης που προσφέραμε.

Υπηρέτησα στο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής με ζήλο, όραμα κι αφοσίωση, πέντε δημιουργικά έτη, για τα οποία είμαστε περήφανοι που πετύχαμε εντυπωσιακή πρόοδο, προσφέροντας έως και 13 ειδικότητες κατάρτισης και υπερδιπλασιάζοντας τους φοιτούντες σπουδαστές/στριές μας σε 280-300 ετησίως. Σχεδιάσαμε τη στρατηγική ανάπτυξης του Δ.ΙΕΚ, που εστιάζει στην ενθάρρυνση των πρωτοβουλιών, στις καινοτομίες, στον εκσυγχρονισμό και στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στη διοίκηση και στην εκπαίδευση. Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην έγκαιρη, λειτουργική και αποτελεσματική οργάνωση, στην ενημέρωση, στη νομιμότητα, στη διαφάνεια, στην ισονομία και στη δικαιοσύνη των ενεργειών της διοίκησης. Διαμορφώσαμε ένα συνεργατικό και εποικοδομητικό εργασιακό περιβάλλον με τους διοικητικούς, τους εκπαιδευτές, τους σπουδαστές και τους εταίρους μας, και καλλιεργήσαμε κουλτούρα εξωστρέφειας υλοποιώντας πάνω από 40 δράσεις ειδικοτήτων κάθε εξάμηνο.  

Δημιουργήσαμε από το 2017 το λογότυπο του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, λειτουργήσαμε την επίσημη ιστοσελίδα μας έγκαιρα και έγκυρα ενημερωμένη, και οργανώσαμε την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Open e-class, που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (εξΑΕ) την τελευταία διετία. Παρείχαμε στους εκπαιδευτές μας ηλεκτρονικά μέσα (ΗΥ, projectors), οδηγίες και βοήθεια για εκπαιδευτικά εργαλεία Νέων Τεχνολογιών, και παράλληλα, τεχνολογική υποστήριξη στους καταρτιζόμενους μας. Αναδιατάξαμε, διαμορφώσαμε και αξιοποιήσαμε λειτουργικά όλους τους εσωτερικούς κτιριακούς χώρους του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, δημιουργώντας επιπλέον αίθουσες και εργαστήρια ειδικοτήτων.

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Δ/ντριας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, Ζαφειρούλας Κοτσάκη
Η κ. Ζαφειρούλα Κοτσάκη.

Συνάψαμε συνεργασίες με τον Δήμο Κομοτηνής,  το 1ο Σ.Ε.Κ. της Δ.Δ.Ε. Ροδόπης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, άλλους δημόσιους φορείς, συνδέσμους, συλλόγους και ιδιωτικές επιχειρήσεις, για την παραχώρηση εργαστηριακών χώρων, για την υποδοχή και την εργαστηριακή εξάσκηση σπουδαστών, για την υλοποίηση της Πρακτικής Άσκησης 960 ωρών, για την προμήθεια υλικών αλλά και για την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων. Όταν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την υλικοτεχνική υποδομή των εργαστηρίων, κτιριακά ή με την προμήθεια εργαστηριακών υλικών, όλοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, πρόθυμα και θετικά στα αιτήματά μας, επιδεικνύοντας συνεχές ενδιαφέρον, ευγένεια και άριστη συνεργασία. Σταθήκατε αρωγοί και συμπαραστάτες στο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής.

Εν κατακλείδι, καταστήσαμε το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής λαμπρό «διαμάντι» για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά από βάθους καρδιάς για την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής

ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ Χ. ΚΟΤΣΑΚΗ

ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής B.Sc, B.Sc, M.Ed”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood