Το Θερινό Σινεμά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, συνεχίζει τις προβολές για φέτος το καλοκαίρι, με τη γαλλική κωμωδία “Κάτι τρέχει στο Σεν Τροπέ (Mystère à Saint-Tropez)” σε σκηνοθεσία Νικολά Μπεναμού, με τους Κριστιάν Κλαβιέ, Μπενουά Πελβούλρντ, Τιερί Λερμίτ, Ρόσι ντε Πάλμα, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Μετά το πάρτι στη βίλα ενός εκατομμυριούχου στο αυγουστιάτικο Σεν Τροπέ του 1970, μια απόπειρα δολοφονίας αναστατώνει τους διάσημους καλεσμένους και αναγκάζει τον πάμπλουτο ιδιοκτήτη της να στραφεί στον Υπουργό Ζακ Σιράκ. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο μόνος διαθέσιμος επιθεωρητής στο καλοκαιρινό Παρίσι, ο γκαφατζής Ζαν Μπουλέν, ο οποίος καταφθάνει φουριόζος στο πολυτελές θέρετρο και βάζει αμέσως μπροστά τις ανορθόδοξες μεθόδους του.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, την Τρίτη 31 Αυγούστου, και την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 9:15 το βράδυ.

Πληροφορίες και οδηγίες:

  • Πριν από κάθε προβολή τα καθίσματα απολυμαίνονται.
  • Το ταμείο ανοίγει στις 8 το βράδυ.
  • Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 5 ευρώ / Για συνοδούς παιδιών η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως και για ανέργους και ΑμεΑ με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο.
  • Προπώληση εισιτηρίων: στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο και ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://www.ticketservices.gr/event/dipethe-komotinis-kati-trexei-sto-sen-trope/?lang=el / Παρακαλούνται οι θεατές να προτιμούν την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του θεάτρου.
  • Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
  • Ο χώρος του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες χαρακτηρίζεται ως Μεικτός που σημαίνει πως η μόνη υποχρέωση είναι αυτή της χρήσης μη ιατρικής μάσκας από την είσοδο έως και την έξοδο του θεατή από τον χώρο του σινεμά.
  • Η είσοδος στο θέατρο γίνεται οργανωμένα, ανά παρέες, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη σκάλα. Παρακαλούνται οι θεατές το ίδιο να πράττουν και κατά την έξοδο, ανά σειρά, και από τις τρεις εξόδους του θεάτρου, και ύστερα από τις οδηγίες που θα δίνονται από το προσωπικό του θεάτρου λίγο πριν την έναρξη της προβολής.
  • Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούνται να αφήνουν δύο καθίσματα κενά από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.
  • Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δεν γίνεται διάλειμμα στις προβολές για την αποφυγή συνωστισμού στο αναψυκτήριο.
  • Όλα τα παραπάνω δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες.

Η γαλλική κωμωδία "Κάτι τρέχει στο Σεν Τροπέ", στο Θερινό Σινεμά του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής