Παραχώρηση ψυκτικού χώρου από τον Στρατό στον Δήμο Κομοτηνής

Έναντι χαμηλού μισθώματος με σκοπό την αποθήκευση ευπαθών προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας.
DSC02865

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής, σύμβαση παραχώρησης ψυκτικού χώρου στο Στρατόπεδο Παράσχου, μεταξύ του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) και του Δήμου Κομοτηνής. Η σύμβαση έχει διάρκεια μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022 και προβλέπει την παραχώρηση του ψυκτικού χώρου στον Δήμο έναντι χαμηλού μισθώματος με σκοπό την αποθήκευση ευπαθών προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας.

Την παραχώρηση υπέγραψαν εκ μέρους του Τ.ΕΘ.Α. ο Υποδιοικητής του  4ου ΤΕΦ Χαράλαμπος Μοσκοφίδης, και εκ μέρους του Δήμου Κομοτηνής ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Ιωάννης Μουρτίδης.

Της υπογραφής της σύμβασης προηγήθηκε διάλογος, παρουσία του Δημάρχου Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη και στελεχών του Στρατοπέδου, στον τομέα της αγαστής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Στρατού που συνεχίζεται αδιάλειπτα εδώ και πολλά χρόνια, και σημειώθηκε η θετική ανταπόκριση από την πλευρά του Στρατού σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής προσφοράς.

Παραχώρηση ψυκτικού χώρου από τον Στρατό στον Δήμο Κομοτηνής Παραχώρηση ψυκτικού χώρου από τον Στρατό στον Δήμο Κομοτηνής Παραχώρηση ψυκτικού χώρου από τον Στρατό στον Δήμο ΚομοτηνήςΠαραχώρηση ψυκτικού χώρου από τον Στρατό στον Δήμο Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood