Και την επερχόμενη σχολική χρονιά, ο Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, θα λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο για τα παιδιά ευάλωτων και αδύναμων οικονομικά οικογενειών. 

Στο πλαίσιο λοιπόν της λειτουργίας των τμημάτων ενισχυτικής-υποστηρικτικής διδασκαλίας σε τέκνα οικογενειών που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και φοιτούν σε τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, καλούνται οι γονείς τους να δηλώσουν συμμετοχή, στη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο (παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια, 1ος όροφος, Κα Κωνσταντίνα Λυμπερίδου), από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Για τη συμμετοχή των μαθητών στα συγκεκριμένα τμήματα οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού Εφορίας φορολογικού έτους 2020.
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  3. Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα.
  4. Αίτηση (συμπληρώνεται στην υπηρεσία).

Κατά την εγγραφή χρειάζεται να δηλώνονται: τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, και τμήματα στα οποία επιθυμεί να φοιτήσει ο μαθητής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 25310-83344.

Ζητούνται εθελοντές καθηγητές

Εξάλλου, για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καλούνται και όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να διδάξουν εθελοντικά, να υποβάλλουν αίτηση εγγράφως ή ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών (25310-83344 / kpkomotinis@gmail.com). Στην αίτηση χρειάζεται να αναγράφονται η ειδικότητα, το τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας. Αναγκαίες ειδικότητες: Μαθηματικοί, Φυσικοί, Βιολόγοι, Χημικοί, Φιλόλογοι.