Δήμος Κομοτηνής: Υπογράφηκε η νέα σύμβαση προμήθειας τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Στόχος του Προγράμματος ΤΕΒΑ είναι η ανακούφιση των χειρότερων μορφών φτώχειας, η κοινωνική συνοχή, η ενίσχυση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και η εξάλειψη της φτώχειας.
ΤΕΒΑ

Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου μεταξύ του Δημάρχου Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη και του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας «Korinthian Palace Catering Α.Ε.» Ηλία Κακογιάννη η σύμβαση, συνολικής αξίας 1.391.179,56€, για την Προμήθεια Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης “ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019- ΚΣ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ” του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)  για τις ανάγκες της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ», για τα Είδη Παντοπωλείου, τα Τυροκομικά Είδη και τα Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Ιωάννης Μουρτίδης, η υπεύθυνη υλοποίησης έργου του ΤΕΒΑ Αρχοντούλα Τσάτσικου, και η Αθανασία Καζάκου, στέλεχος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Κομοτηνής θα προχωρήσει στην υπογραφή και των υπολοίπων συμβάσεων του σχετικού διαγωνισμού, οι οποίες αφορούν στην προμήθεια κρέατος και ελαιόλαδου, συνολικής αξίας 324.856,47€ και 85.590,72€, αντιστοίχως.

Ο Δήμος Κομοτηνής, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης και δικαιούχος της πράξης, εντός του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την έναρξη διανομής στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, των ειδών που θα προμηθευτεί στο πλαίσιο των παραπάνω συμβάσεων, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Δήμους της Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης, ήτοι Δήμο Αρριανών, Δήμο Ιάσμου και Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Στόχος του Προγράμματος ΤΕΒΑ είναι η ανακούφιση των χειρότερων μορφών φτώχειας, η κοινωνική συνοχή, η ενίσχυση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και η εξάλειψη της φτώχειας, ειδικότερα η μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού στην περιοχή του Νομού Ροδόπης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood