Ακαδημίες του ΓΑΣ Κομοτηνή θα λειτουργήσουν στον Δήμο Αρριανών

Εν όψει της συνεργασίας του συλλόγου με τον Δήμο, προγραμματίζεται και ο πλήρης εξοπλισμός του κλειστού γυμναστηρίου Δοκού, μέσω εγκεκριμένης χρηματοδότησης ύψους 338.066,86 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».
71. ΔΤ

Την έναρξη της συνεργασίας του ΓΑΣ Κομοτηνή με τον Δήμο Αρριανών, σηματοδότησε η συνάντηση του προέδρου του συλλόγου, Γιάννη Πεταλωτή, με τον δήμαρχο, Ριτβάν Αμέτ, παρόντος και του αθλητή της ομάδας με καταγωγή από τα Δειλινά του Δήμου Αρριανών, Εφέ Ζεκεριέ.

Αντικείμενο της συνεργασίας αποτελεί η στόχευση της αθλητικής ενασχόλησης των παιδιών του Δήμου και η λειτουργία στην περιοχή τμημάτων ακαδημιών.

“Με τη συνεργασία αυτή θα μπορέσει να επιτευχθεί και η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου Δοκού που διαθέτει ο Δήμος Αρριανών, ώστε τα τμήματα να λειτουργήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντας μια ακόμη αθλητική διέξοδο στους νέους”, σημειώθηκε στη συνάντηση.

Για το εν λόγω γήπεδο, άλλωστε, προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο πλήρης εξοπλισμός του μέσω εγκεκριμένης χρηματοδότησης ύψους 338.066,86 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ακαδημίες του ΓΑΣ Κομοτηνή θα λειτουργήσουν στον Δήμο ΑρριανώνΟι κ.κ. Ριτβάν Αμέτ και Γιάννης Πεταλωτής, ευχήθηκαν “μια αποτελεσματική συνεργασία, ωφέλιμη και για τα δύο μέρη”, με τον δήμαρχο να δεσμεύεται για “την υποστήριξη της συνεργασίας σε υλικοτεχνική υποδομή για τη λειτουργία του γηπέδου”.

Τούτων δοθέντων, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τον Δήμο για τις εγγραφές και το πρόγραμμα λειτουργίας και προπονήσεων των ακαδημιών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood