Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής

Όλες της τις δυνάμεις κινητοποίησε άμεσα η δημοτική αρχή Κομοτηνής στο άκουσμα του συναγερμού της εκδήλωσης της χθεσινής πυρκαγιάς στις παρυφές του περιαστικού δάσους της Νυμφαίας.
236634057_160475922863186_2071139896896026635_n

Όλες της τις δυνάμεις κινητοποίησε άμεσα η δημοτική αρχή Κομοτηνής στο άκουσμα του συναγερμού της εκδήλωσης της χθεσινής πυρκαγιάς στις παρυφές του περιαστικού δάσους της Νυμφαίας, ανάμεσα στους οικισμούς της Πανδρόσου και της Καρυδιάς.

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού Ροδόπης,0 ζητήθηκε άμεσα η συνδρομή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, και απεστάλησαν πτητικά μέσα – δύο αεροπλάνα Πετζετέλ από την Καβάλα, ένα Καναντέρ από τη Θεσσαλονίκη και ένα ελικόπτερο από την Αλεξανδρούπολη – για την από αέρος κατάσβεση της φωτιάς.

Συγχρόνως, όλα τα μηχανήματα του Δήμου Κομοτηνής (υδροφόρα, φορτωτής, Jcb, γκρέιντερ) βρέθηκαν στην περιοχή και συνέδραμαν τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Εξάλλου ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ζήτησε και τη συνδρομή τόσο του Δημάρχου Ιάσμου, ο οποίος απέστειλε προς βοήθεια τέσσερα μηχανήματα έργου (υδροφόρα, δύο Jcb, γκρέιντερ) και τέσσερις οδηγούς-χειριστές μηχανημάτων, καθώς και του Δημάρχου Αρριανών, ο οποίος έστειλε το πυροσβεστικό όχημα και την υδροφόρα του Δήμου του.

Επιπλέον, στην περιοχή έσπευσαν και ιδιώτες με μηχανήματα έργου, καθώς και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ η Πρόεδρος της Κοινότητας Πανδρόσου ζήτησε τη συνδρομή και των μηχανημάτων της εταιρείας AVAX που δραστηριοποιείται εκεί.

Εν όψει της εξέλιξης των πυροσβεστικών επιχειρήσεων, εξετάστηκε ακόμη και το ενδεχόμενο εκκένωσης των πέριξ οικισμών.

Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής Πυρκαγιά Νυμφαίας: Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood