Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία

Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία.
IMG_4251 - Αντιγραφή

Στο πεδίο όπου αναπτύχθηκαν επιχειρήσεις έγκαιρης πυρόσβεσης και ελέγχου της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες στις παρυφές του περιαστικού δάσους της Νυμφαίας Κομοτηνής ανάμεσα στους οικισμούς της Πανδρόσου και της Καρυδιάς, βρέθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος και δήλωσε:

“Θέλω να συγχαρώ τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, του στρατού, της αστυνομίας, της πολιτικής προστασίας, του Δήμου Κομοτηνής και τους εθελοντές. Η γρήγορη και συντονισμένη  παρέμβασή τους, σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία των εναέριων μέσων, είχε ως αποτέλεσμα να ελεγχθεί έγκαιρα η φωτιά και να περιορισθούν οι καμένες εκτάσεις. Κυρίως, όμως, να αποτραπεί η εξάπλωση της φωτιάς στο κεντρικό τμήμα πευκοδάσους της Νυμφαίας, του περιαστικού αυτού πνεύμονα της πόλης της Κομοτηνής. Είμαστε στο μέσον της αντιπυρικής περιόδου, χρειάζεται ετοιμότητα, υπευθυνότητα και ευθύνη από όλους!”.

Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία Συγχαρητήρια Χαρίτου σε όσους αντιμετώπισαν εγκαίρως τη φωτιά στη Νυμφαία

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood