Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους

Για μια ακόμη φορά οι Πρόσκοποι της Κομοτηνής αποδεικνύουν τον αλτρουισμό τους και τη σημασία του εθελοντισμού που αποτελεί βασικό γνώρισμά τους.
ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Προσκοπισμού Κομοτηνής, από είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι πρόσκοποι και οι φίλοι τους, προς ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Προτεραιότητα, μάλιστα, δόθηκε στα βρεφικά είδη, στις μάσκες, και στις πρώτες βοήθειες (αλοιφές για εγκαύματα, παυσίπονα, οροί, κολλύρια, φυσικά δάκρυα, αποστειρωμένες γάζες, κ.τ.λ.).

Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους“Κάποιοι άνθρωποι έχουν την ανάγκη μας και οφείλουμε όλοι να κινητοποιηθούμε για να απαλύνουμε όσο γίνεται τον πόνο και τις πληγές τους και να τους ανακουφίσουμε κατά το δυνατόν”, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα στελέχη του Προσκοπισμού Κομοτηνής, εκφράζοντας “θερμότατες ευχαριστίες προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας στέλνοντας μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης”.  

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, οι Πρόσκοποι, αποδεικνύουν τον αλτρουισμό τους και τη σημασία του εθελοντισμού που αποτελεί βασικό γνώρισμά τους.

Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους Φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτουςΦάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στέλνουν οι Πρόσκοποι Κομοτηνής στους πυρόπληκτους

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood