Ιnnokin: Καινοτόμα ηλεκτρονικά τσιγάρα και κορυφαίοι ατμοποιητές

Η Ιnnokin είναι από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες ηλεκτρονικών τσιγάρων τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα.
Screenshot_1885

O Έλληνας Δημήτρης Αγραφιώτης είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς ηλεκτρονικών τσιγάρων και ατμοποιητών της Innokin.

Η Ιnnokin είναι από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες ηλεκτρονικών τσιγάρων τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Διαθέτει τεράστια γκάμα σε συσκευές τύπου “pod” για νέους ατμιστές, αλλά και ηλεκτρονικά τσιγάρα για έμπειρους ατμιστές.

Ο Δημήτρης Αγραφιώτης σε μια υπέροχη συνεργασία με τον Phil Busardo στοχεύουν στις πραγματικές ανάγκες ενός καπνιστή και καινοτομούν με την δημιουργία εύχρηστων και αποδοτικών προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους.

Ιnnokin: Καινοτόμα ηλεκτρονικά τσιγάρα και κορυφαίοι ατμοποιητέςΟ ατμοποιητής Zenith είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της εξαιρετικής δουλειάς που σημείωσε εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και βοήθησε τους καπνιστές να απέχουν από το κάπνισμα. Ξεχωρίζει για το μοναδικό design του αλλά και την απροβλημάτιστη λειτουργία του.

Στην ίδια επιτυχία συνεχίστηκε και ο ατμοποιητής Zlide που ουσιαστικά είναι ο ατμοποιητής Zenith με όλες τις βελτιώσεις που πρότειναν οι ατμιστές. Αντικατέστησε τον Zenith βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση και κάποιες λειτουργίες του. Ο ατμοποιητής Zlide είναι συμβατός με ολόκληρη τη σειρά Z-Coil (αντιστάσεις) και διατηρεί το ίδιο εύκολο και καθαρό σύστημα αντικατάστασης αντίστασης.

Μία ακόμα εξαιρετική δημιουργία τους αποτελεί και το ηλεκτρονικό τσιγάρο https://www.replacesmoke.com/ Innokin Z-Biip ένα υπέροχο starter kit για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν το κάπνισμα με μια απλή συσκευή, οικονομική και ταυτόχρονα αποδοτική. Το Ιnnokin Z-Biip διαθέτει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας καπνιστής στην καθημερινότητα του. Είναι απλό στη χρήση και απόλυτα ικανοποιητικό ως προς την απόδοση του.

Για τους έμπειρους ατμιστές ο Δημήτρης Αγραφιώτης και Phil Busardo καινοτομούν με την δημιουργία ενός επισκευάσιμου ατμοποιητή που προσφέρει πιστή απόδοση γεύσης σε υγρά αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/eshop/ygra-anaplirosis αλλά και σφιχτή
τσιγαρίσια τζούρα.

Ο Ares (από την ελληνική ονομασία Άρης) είναι ένας εξαιρετικής κατασκευής ατμοποιητής από άριστα υλικά Stainless Steel, γυαλί Pyrex και άνετο deck για την δημιουργία diy αντίστασης. Οι λάτρεις των επισκευάσιμων ατμοποιητών αποθέωσαν την γεύση αλλά και την μοναδική ευκολία στησίματος που προσφέρει ο Ares.

Ιnnokin: Καινοτόμα ηλεκτρονικά τσιγάρα και κορυφαίοι ατμοποιητές

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood