“Όχι” στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κομοτηνής

"Ιδιαίτερα όταν αυτή συνδέεται με τα δυσβάσταχτα και δυσανάλογα μέτρα της αναστολής εργασίας και στέρησης μισθού".
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 9Β
Ανακοίνωση μη αποδοχής της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά της πανδημίας του Covid-19, στο υγειονομικό προσωπικό, “ιδιαίτερα όταν αυτή συνδέεται με τα δυσβάσταχτα και δυσανάλογα μέτρα της αναστολής εργασίας και στέρησης μισθού”, όπως τονίζει, εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
“Μετά την δημοσίευση των διατάξεων του Ν. 4820/2021, καθιερώνεται ουσιαστικά η υποχρεωτικότητα του εμβολίου κατά του κορονοιού, προς όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.
Είναι κοινά αποδεκτό, ότι το εμβόλιο αποτελεί το σημαντικότερο όπλο προστασίας και ασφάλειας από τον κορονοϊό. Ο εμβολιασμός εκτός από προστασία του ίδιου του εμβολιαζόμενου, αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης και ένδειξη αλληλεγγύης απέναντι προς τον συνάνθρωπο.
Όμως, τις σοβαρές επιφυλάξεις που διατηρούν κάποιοι από τους συναδέλφους για αυτό, δεν μπορούν να τις λύσει η υποχρεωτικότητα, αλλά η σοβαρή εκστρατεία ενημέρωσης και οι πρωτοβουλίες ενθάρρυνσης της συλλογικής ευαισθητοποίησης απέναντι στο πρόβλημα.
Σεβόμαστε τις προσωπικές επιλογές και το δικαίωμα όσων Υγειονομικών δεν έχουν πεισθεί και διατηρούν επιφυλάξεις. Η συμμετοχή πρέπει να είναι συνειδητή και όχι απόφαση εκβιασμών και απειλών.
Επιμένουμε στην σημασία της συνέχισης της τήρησης των Ατομικών Μέτρων προστασίας, ως σημαντικό στοιχείο ανάσχεσης της Νόσου.
Υπό το πρίσμα των ανωτέρω καθίσταται προφανές ότι ΔΕΝ αποδεχόμαστε την υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού, ιδιαίτερα όταν αυτή συνδέεται με τα δυσβάσταχτα και δυσανάλογα μέτρα της αναστολής εργασίας και στέρησης μισθού”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood