Κατ’ οίκον δώρο στον εαυτό σου!

Με το μασάζ κατ’ οίκον η απόλαυση λίγου ποιοτικού και ιδιωτικού χρόνου με τον εαυτό σου δεν είναι πολυτέλεια, είναι απλά...ένα κλικ μακριά!
Screenshot_1878

Είσαι μητέρα, εργαζόμενη ή μη; Αναπολείς τις στιγμές που είχες χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου χωρίς τύψεις και χωρίς περιορισμό στον χρόνο που θα ξοδέψεις για εσένα;

Μπορεί να έχεις θέσει νέες προτεραιότητες στην πολυάσχολη καθημερινότητά σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι στιγμές ξεκούρασης και ευεξίας δεν μπορούν να μπουν και πάλι στο πρόγραμμά σου χωρίς να δαπανήσεις επιπλέον χρόνο.

Το μασάζ κατ’ οίκον ήρθε να σου δώσει λύση στο πρόβλημα σου!

Όλες οι υπηρεσίες που μπορούσες να απολαύσεις σε χώρους μασάζ και ευεξίας, έρχονται πλέον στο δικό σου χώρο.

Βρες τις επιχειρήσεις που παρέχουν την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον, όπως το Velvet Massage, και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου, για μια εμπειρία χαλάρωσης στο σπίτι σου.

Η διαδικασία είναι απλή: βρίσκεις την επιχείρηση που παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, διαλέγεις το είδος μασάζ που θες να απολαύσεις, χαλαρωτικό ή θεραπευτικό, αλλά και ό,τι πακέτο συνδυαστικό μπορείς να επιλέξεις, διαλέγεις την ώρα που σε εξυπηρετεί καθώς και το πακέτο τιμών που σου ταιριάζει, τον ειδικό που επιθυμείς, και κλείνεις το ραντεβού!

Άμεσα και εύκολα, μέσω τηλεφώνου ή υπολογιστή.

Το μασάζ κατ’ οίκον είναι η νέα υπηρεσία που μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για να απολαύσεις ένα μασάζ χαλαρωτικό ή θεραπευτικό, φέρνοντας τον ειδικό στον χώρο σου την ημέρα και την ώρα που σε εξυπηρετεί!

Οι έμπειροι ειδικοί έρχονται στον χώρο σου, μαζί διαμορφώνετε το πρόγραμμα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, καθώς και τη συχνότητά του.

Με αυτόν τον τρόπο το μασάζ κατ΄οίκον προσαρμόζεται τόσο στο πρόγραμμα και τον χρόνο που διαθέτεις, αλλά και είναι εξίσου στοχευμένο ανάλογα με τις ανάγκες χαλάρωσης, ευεξίας και υγείας που απαιτεί η κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Η διευκόλυνση της συγκεκριμένης υπηρεσίας προέρχεται τόσο από τη διαδικασία που κάποιος μπορεί να κλείσει ένα μασάζ κατ’ οίκον, όσο και από την ασφάλεια που παρέχει η συγκεκριμένη υπηρεσία!

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ήδη στον χώρο του μασάζ και της ευεξίας, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις τις υπηρεσίες τους στον χώρο σου με την ίδια ασφάλεια και ποιότητα!

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι μετά από κάθε μασάζ κατ’ οίκον που απολαμβάνεις, μπορείς να κάνεις τη δική σου κριτική και αξιολόγηση. Έτσι η κάθε επιχείρηση είναι ενήμερη για την εμπειρία που είχες και λαμβάνει υπ’ όψιν της τυχόν λιγότερο καλές κριτικές με σκοπό τη βελτίωση της!

Με το μασάζ κατ’ οίκον η απόλαυση λίγου ποιοτικού και ιδιωτικού χρόνου με τον εαυτό σου δεν είναι πολυτέλεια, είναι απλά…ένα κλικ μακριά!

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood