Βοήθεια για τους πυρόπληκτους – είδη πρώτης ανάγκης αλλά και οικονομική ενίσχυση – συγκεντρώνουν οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

“Σε μια χώρα που δοκιμάζεται βάναυσα από την ανεξέλεγκτη μανία της φύσης και την ιδιοτέλεια των συμφερόντων, η απάντηση στην ανεπαρκή παρουσία και στήριξη της πολιτείας, μπορεί να είναι η αλληλεγγύη, η έμπρακτη συμπαράστασή όλων μας στους πληττόμενους συμπολίτες μας, ειδικά στους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας που για πολλές ημέρες δοκιμάζονται, χάνοντας  όσα αποκτήθηκαν με  θυσίες και κόπους μιας ζωής.
Οι Οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής, επιθυμώντας να συνδράμουν στο ελάχιστο, οργανώνουν συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, είδη προσωπικής υγιεινής), ή κατάθεση χρηματικού ποσού, στο βουλευτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑ, επί της οδού Συντάγματος Κρητών 5-7 (πάνω από την καφετέρια Blue Garden), από την Τρίτη10 έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου, κατά τις ώρες 11:00 – 14:00. Κάθε συμβολή, αναγκαία και σημαντική. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
– Γραφείο: 25310-70571.
– Κυριακή Κιόρογλου συντονίστρια Α ‘ ΟΜ: 6982832370.
– Κική Πανέρη, συντονίστρια Β’ ΟΜ: 6977032324″.