12 ακόμη κρούσματα Covid στη Ροδόπη, το τελευταίο 24ωρο – 2.800 σε όλη τη χώρα

71 τα κρούσματα στην ΑΜ-Θ.
coronaios

Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην Ελλάδα, είναι 2.800, και ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων πλέον ανέρχεται σε 506.672.

Οι θάνατοι ασθενών με COVID-19 κατά το τελευταίο 24ωρο είναι 12, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.026 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σήμερα διασωληνωμένοι είναι 192 (64.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 82.3% έχει
υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Στην ΑΜ-Θ, η εικόνα της πανδημίας τις τελευταίες 24 ώρες διαμορφώνεται ως εξής: 20 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου, 12 στην Π.Ε. Ροδόπης, 11 στην Π.Ε. Ξάνθης, 21 στην Π.Ε. Καβάλας, 7 στην Π.Ε. Δράμας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood