Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και στη μειονοτική εκπαίδευση ζητά ο Ιλχάν Αχμέτ

Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και στη μειονοτική εκπαίδευση ζητά ο Ιλχάν Αχμέτ.
ΙΛΧΑΝ ΟΚ

Εν όψει της ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την πρόσληψη 11.700 μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια γενική εκπαίδευση, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, ζητά από την αρμόδια Υπουργό Νίκη Κεραμέως, την πρόσληψη εκπαιδευτικών και για τη μειονοτική εκπαίδευση όπου δεν έχει προβλεφθεί κανένας διορισμός.

Η κ. Ιλχάν Αχμέτ κατέθεσε ως Κοινοβουλευτική Αναφορά το σχετικό έγγραφο αίτημα του Συλλόγου Δασκάλων Αποφοίτων ΕΠΑΘ (Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης) Ροδόπης-Έβρου.

Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και στη μειονοτική εκπαίδευση ζητά ο Ιλχάν ΑχμέτΟ Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, τονίζει:

“Κύρια Υπουργέ.

Με πρόσφατη ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας γνωστοποιήθηκε η κατανομή των 11.700 θέσεων μονίμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατά κλάδο, ειδικότητα και ειδίκευση, που διορίζονται κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Πρόκειται για τους πρώτους μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση μετά από πολλά χρόνια και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός θετικό.

Όμως ειδικά για τον κλάδο ΠΕ73 των εκπαιδευτικών του μειονοτικού προγράμματος της μειονοτικής εκπαίδευσης, δεν έχει προβλεφθεί κανείς μόνιμος διορισμός, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίοι διορισμοί αυτής της κατηγορίας έγιναν πριν από 12 χρόνια και τα προβλήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης οξύνονται καθημερινά.

Προς τούτο καταθέτω ως αναφορά την επιστολή του συλλόγου διδασκάλων αποφοίτων της πρώην ΕΠΑΘ, Ροδόπης–Έβρου, και παρακαλώ να διορθώσετε αυτή την συντελούμενη αδικία.

Ο αναφέρων βουλευτής,

Ιλχάν Αχμέτ”.

Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και στη μειονοτική εκπαίδευση ζητά ο Ιλχάν Αχμέτ Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και στη μειονοτική εκπαίδευση ζητά ο Ιλχάν Αχμέτ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood