Αναμνηστικό νόμισμα “Task Force/Covid-19 Hunters”, απονεμήθηκε στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, για τη συμβολή του στην προάσπιση της δημόσιας υγείας εν όψει της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.
Η συμβολική αυτή επιβράβευση του νοσηλευτικού ιδρύματος, εντάσσεται στο Σχέδιο “Αναδοχής” της 4ης ΥΠΕ από την 1η ΥΠΕ.
Σε δήλωσή της η διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής, Μάγδα Γιαμουστάρη, ανέφερε: “Η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας αποτελεί αυτοσκοπό για το Γ.Ν. Κομοτηνής. Ο συντονισμός των υπηρεσιών και οι προσπάθειες όλου του έμψυχου δυναμικού, συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, από την έναρξη της πανδημίας έως σήμερα. Η επιτυχία του έργου αξιολογείται από άλλους, είτε είναι συνεργάτες με κοινό σκοπό, είτε λήπτες των προσφερόμενων υπηρεσιών. Την αίσθηση της ικανοποιητικής πορείας μας, για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, στον άνισο αγώνα κατά του covid 19, έρχεται να ενισχύσει η απονομή αναμνηστικού νομίσματος «για την συμμετοχή και ιδιαίτερη συμβολή μας» στο Σχέδιο «Αναδοχής», που σχεδιάστηκε από την 1η ΥΠΕ και υλοποιήθηκε από την 4η ΥΠΕ., δίνοντας παράλληλα νέα πνοή ενδυνάμωσης στο υγειονομικό προσωπικό, που επιβάλλεται να συνεχίσει τον αγώνα με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό, γιατί όλη η Ελλάδα…είναι μία ΥΠΕ, ενώ η μάχη κατά της πανδημίας και η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας είναι Εθνική υπόθεση”.
Αναμνηστικό νόμισμα "Task Force/Covid-19 Hunters", στο "Σισμανόγλειο" Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής
Η επιστολή προς την κ. Γιαμουστάρη, της τιμητικής αναγνώρισης της συμβολής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής στη μάχη κατά της Covid-19:
Αναμνηστικό νόμισμα "Task Force/Covid-19 Hunters", στο "Σισμανόγλειο" Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής