Επισημάνσεις Χαρίτου στην εκδήλωση για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής ‘Σταύρος Νιάρχος”

Επισημάνσεις Χαρίτου στην εκδήλωση για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής 'Σταύρος Νιάρχος".
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου παρουσίαση νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής (1)

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου παραβρέθηκε στην ανοιχτή εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στην Κομοτηνή για την πρόοδο των εργασιών του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Στη σύντομη παρέμβασή του, κατ’ αρχήν εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους του Ιδρύματος για τη “συνεχή ενημέρωση προς την τοπική κοινωνία”, και για τη “μεγάλη δωρεά που θα συμβάλλει ώστε να αποκτήσει η περιοχή ένα σύγχρονο Νοσοκομείο”.

Επισημάνσεις Χαρίτου στην εκδήλωση για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής 'Σταύρος Νιάρχος"Πάντως, σημείωσε, ταυτόχρονα: “Εύχομαι οι τελευταίες τροποποιήσεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή με σχεδόν καθολική στήριξη, στη σύμβαση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με το Δημόσιο, να συμβάλλουν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την πορεία ανέγερσης και την ολοκλήρωση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής-Σταύρος Νιάρχος”.

Ακόμη, υπενθύμισε με νόημα: “Δεν είμαι καθόλου βέβαιος, αν το 2018 η τότε Κυβέρνηση και ο τότε υπουργός Υγείας δεν ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, η δωρεά θα είχε αυτή τη θετική κατάληξη για την τοπική μας κοινωνία. Αν σήμερα θα βρισκόμασταν στην ευχάριστη θέση να συζητάμε για την πορεία ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής”.

Επισημάνσεις Χαρίτου στην εκδήλωση για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής 'Σταύρος Νιάρχος"Ενώ αναφερόμενος στην “απόφαση της Κυβέρνησης της ΝΔ να αλλάξει με νομοθετική ρύθμιση την αρχική σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ με το Ίδρυμα και να μετατρέψει το νέο Νοσοκομείο από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ”, ο κ. Χαρίτου υπογράμμισε εμφατικά: “Αναρωτιέμαι, τη στιγμή που το Ίδρυμα, ένας ιδιωτικός φορέας, παραχωρεί αφιλοκερδώς το νέο Νοσοκομείο στο Δημόσιο, ποιοι είναι οι λόγοι που την υπαγόρευσαν και ποια η σκοπιμότητα για την αλλαγή του χαρακτήρα του νέου Νοσοκομείου από νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου σε ιδιωτικού δικαίου;”.

Καταλήγοντας, ο βουλευτής, διαβεβαίωσε: “Σε κάθε περίπτωση, όμως, θέλω να γνωρίζετε ότι  θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία και σε κάθε ενέργεια που θα συμβάλλει ώστε να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ και είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα στολίδι για την περιοχή μας”.

Επισημάνσεις Χαρίτου στην εκδήλωση για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής 'Σταύρος Νιάρχος"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood