Ανταπαντώντας ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος στην απάντηση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου όσον αφορά τη θέση που ίδιος δημόσια έλαβε στηρίζοντας τη Χριστίνα Μπούκα, αναφέρει:
“Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν: Οι του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, φρόντισαν να ανακοινώσουν πως δεν είμαι μέλος του Συλλόγου, με χαρακτήρισαν “ξένο σώμα”, εννοώντας προφανώς πως δεν έχω πληρωμένη συνδρομή. Αυτή είναι μάλλον η αντίληψη περί του πολιτισμού που έχει ο Μπούκας και το Συμβούλιό του, τα φράγκα και οι συνδρομές. Για μια καρέκλα ο Σύλλογος σύρεται σε προστριβές με τη Δημοτική Αρχή, άνευ λόγου και αιτίας. Λυπάμαι πολύ για την αχαριστία του Προέδρου του Συλλόγου και το βρώμικο τρόπο που πολιτεύεται, διότι εδώ και καιρό αυτό που κάνει είναι πολιτική, όχι πολιτισμός. Αναρωτιέμαι, Ηλία, Θάλεια, Θάνο, Λιάνα, Χριστίνα, Άσπα, σ’ εμένα επιτίθεστε; Στη μονάδα; Υπογράψατε τέτοιο λίβελο ως Δ.Σ.;  Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. “Ξένο σώμα” εγώ; Όταν έκανα αμισθί συναυλίες δεν ήμουν ξένο σώμα; Αλλά τότε διοικούσαν άνθρωποι που αγαπούσαν τον πολιτισμό και το χωριό, όχι τις καρέκλες. Έναν τέτοιο άνθρωπο στήριξα δημόσια – διότι εγώ δεν είμαι από τους Ιασμιώτες που ψιθυρίζουν, μιλώ – τη Χριστίνα Μπούκα, διότι έχει δίκιο, και ορμήξατε να με φάτε. Εμένα. Μάλλον ως “ξένο σώμα” με καλείτε κάθε χρόνο στην κοπή βασιλόπιτας και στις Γενικές Συνελεύσεις; Ως “ξένο σώμα” μου πουλάτε ημερολόγια; Ως ξένο σώμα επίσης την τελευταία χρονιά πριν την πανδημία σας εξυπηρέτησα (αμισθί φυσικά, τα “ξένα σώματα” έτσι δουλεύουν, αμισθί) για όλες τις ξενόγλωσσες συνεννοήσεις και επικοινωνίες με ξένο χορευτικό συγκρότημα; Επιτίθεστε σε συγχωριανούς σας και ζητάτε στήριξη από άλλους. Λίγη ντροπή. Υ.Γ.
Ηλία, να θυμάσαι αυτό: “For as thou urgest justice, be assured thou shalt have justice more than thou desired” (W. Shakespeare). Θα στο μεταφράσει η κουμπάρα. Γιώργος Β. Γεωργιτσόπουλος”.