Ολοκληρώνεται η συλλογή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Για πρώτη φορά ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προχώρησε στην ορθή διαχείριση και ανακύκλωση των επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, συσκευασιών φυτοφαρμάκων.
Φωτογραφία3 (3)

Για πρώτη φορά ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προχώρησε στην ορθή διαχείριση και ανακύκλωση των επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, συσκευασιών φυτοφαρμάκων, με πιστοποιημένη εταιρία διαχείρισης και αξιοποίησης επικίνδυνων αποβλήτων μετά από δημόσια πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η ανάδοχος εταιρία που υπέβαλε προσφορά, ως κύρια και υπόχρεη φορέας διαχείρισης, με αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας και υγείας, και την υποστήριξη και εποπτεία των δημοτικών και τοπικών συμβούλων και προσωπικού του Δήμου, προέβη στη συλλογή, συσκευασία, μεταφορά και τελική αποκομιδή αποβλήτων, όπως κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων, από τα 55 ραντιστικά συστήματα που λειτουργούν σε 40 οικισμούς του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Η πρώτη φάση του προγράμματος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, ενώ η δεύτερη θα υλοποιηθεί εντός του φθινοπώρου.

Η δράση, όπως τονίζει ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος, εντάσσεται “στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της δημοτικής αρχής, της περιφρούρησης της δημόσιας υγείας και της διευκόλυνσης των αγροτών”. 

Ολοκληρώνεται η συλλογή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ολοκληρώνεται η συλλογή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ολοκληρώνεται η συλλογή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ολοκληρώνεται η συλλογή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood