Προσλήψεις και χρηματοδότηση για το φράγμα Συμβόλων ζήτησε ο Γ. Γκαράνης από τον Στ. Πέτσα

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής αιτήθηκε την πρόσληψη 10 στελεχών, Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού, Π.Ε. Πληροφορικής και Τ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού, προκειμένου να επιτευχθεί η στοιχειώδης εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Δύο σημαντικά ζητήματα-αιτήματα, έθεσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Υπουργείο στην Αθήνα.

Το πρώτο θέμα αφορά στις τραγικές ελλείψεις προσωπικού στον Δήμο Κομοτηνής, που είναι όχι μόνο πρωτεύουσα του Νομού Ροδόπης, αλλά και έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης. Τόνισε ότι από το 2005 δεν έγινε καμία πρόσληψη στον Δήμο, παρά την αθρόα συνταξιοδότηση έμπειρων στελεχών. Επί παραδείγματι, το 2020 συνταξιοδοτήθηκαν 17 άτομα και το 2021 ξεκίνησε με άλλες πέντε αποχωρήσεις. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού ούτως ώστε να γίνουν κατεπειγόντως προσλήψεις 10 στελεχών, Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού, Π.Ε. Πληροφορικής και Τ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού, προκειμένου να επιτευχθεί η στοιχειώδης εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. Ο κ. Πέτσας απάντησε ότι τα θέματα των προσλήψεων είναι στον προγραμματισμό του Υπουργείου.

Επόμενο θέμα που τέθηκε από τον Δήμαρχο ήταν η προτεραιοποίηση των προτάσεων-έργων που κατέθεσε ο Δήμος στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως για παράδειγμα αυτό του φράγματος των Συμβόλων. Ο Δήμαρχος εισέπραξε θετικό κλίμα και ανταπόκριση στη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος δήλωσε πως σύντομα θα επισκεφθεί τον Δήμο Κομοτηνής. 

Προσλήψεις και χρηματοδότηση για το φράγμα Συμβόλων ζήτησε ο Γ. Γκαράνης από τον Στ. Πέτσα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood