ΕΑΠ: 8 Προπτυχιακά και 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ξεκίνησαν.
Πρόσκληση 2

8 Προπτυχιακά και 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, εκ των οποίων 3 για πρώτη φορά, προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, και όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους, από το εάν εργάζονται ή όχι, αλλά και από το μέρος που διαμένουν, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου (www.eap.gr).

Επιπλέον, το ΕΑΠ, το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που παρέχει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και μη, φοιτητές και απόφοιτους Λυκείου, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, μεμονωμένα, μία ή περισσότερες από τις 367 Θεματικές Ενότητες, χωρίς την υποχρέωση ολοκλήρωσης του σχετικού Προγράμματος Σπουδών.

Η εισδοχή για την παρακολούθηση Προπτυχιακών Προγραμμάτων και των Θεματικών Ενοτήτων πραγματοποιείται με την υποβολή αίτησης και χωρίς εξετάσεις ή κλήρωση.

Τα νέα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ

Το ΕΑΠ, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 θα προσφέρει τα εξής νέα εξειδικευμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, με ιδιαίτερα ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή:

  • «Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των μνημείων της Φύσης από τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής» (PROTECTION OF CULTURAL HERITAGE AND MONUMENTS OF NATURE FROM THE EFFECTS OF CLIMATE CHANGE – CCC) σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών. Γλώσσα παρακολούθησης του Προγράμματος τα αγγλικά.
  • «Data Science and Machine Learning (DAMA)». Γλώσσα παρακολούθησης τα αγγλικά.
  • «Ευρωπαϊκό Δίκαιο», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου. Γλώσσα παρακολούθησης τα ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, επικοινωνήστε καλώντας το 2610–367600 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο info@eap.gr

Για να δείτε την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εγγραφής πατήστε εδώ.

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, για περισσότερα από 20 χρόνια προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, και για το 1ο Εξάμηνο του 2021, κατέκτησε την 4η θέση μεταξύ των 147 Ανοικτών Πανεπιστημίων από 67 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο (Webometrics Ranking of World Universities).

ΕΑΠ: 8 Προπτυχιακά και 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood