Ενεργός παρουσία του Δήμου Κομοτηνής σε αυτοδιοικητικό συνέδριο στην Κόρινθο

Ενεργός παρουσία του Δήμου Κομοτηνής σε αυτοδιοικητικό συνέδριο στην Κόρινθο.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ (2)

Το τριήμερο 2-4 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Το συνέδριο διοργανώθηκε από τον Δήμο Κορινθίων, την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης “International Forum Training & Consulting”.

Στο συνέδριο παρέστησαν πλέον των 120 ομιλητών, και συμμετείχαν πάνω από 400 σύνεδροι, οι οποίοι κατέθεσαν τις εμπεριστατωμένες απόψεις τους και αντάλλαξαν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές για όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν ως ομιλητές και συντονιστές, αιρετοί και τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Γενικοί Γραμματείς Δήμων, Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Αντιδήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Μέλη Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες ΟΤΑ), υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.

Ενεργός παρουσία του Δήμου Κομοτηνής σε αυτοδιοικητικό συνέδριο στην ΚόρινθοΤην κήρυξη των εργασιών του Συνεδρίου έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ παρέστη και η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα.

Τον Δήμο Κομοτηνής εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κίμωνας Λεχούδης, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού, Αθανάσιος Λάπατας, η Γενική Γραμματέας, Μαρία Σοφιανού, και η Γενική Διευθύντρια του Αναπτυξιακού Οργανισμού, Κατερίνα Μπακαλίδη.

Ενεργός παρουσία του Δήμου Κομοτηνής σε αυτοδιοικητικό συνέδριο στην ΚόρινθοΗ Γενική Γραμματέας του Δήμου Κομοτηνής, Μαρία Σοφιανού, συμμετείχε ως Συντονίστρια στο Συνέδριο, συντονίζοντας την πρώτη θεματική της έναρξης και της κήρυξης εργασιών του Συνεδρίου, με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Απλούστευση Διαδικασιών για την εξυπηρέτηση του πολίτη στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Ενεργός παρουσία του Δήμου Κομοτηνής σε αυτοδιοικητικό συνέδριο στην Κόρινθο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood