“Άνοιξε πανιά” το Φανάρι Κομοτηνής – Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνες

Γιάννης Γκαράνης: "Στρατηγικός τουριστικός στόχος του Δήμου Κομοτηνής η φιλοξενία τέτοιων διοργανώσεων στο Φανάρι"
ΦΑΝΑΡΙ ΙΣΤΙΟΠΟΛΟΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες “Fanari Cup” και “Δημόκριτος Cup”, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Φανάρι Κομοτηνής, τη “ναυαρχίδα” του τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στη διοργάνωση “Friendship Regatta 2021″ που συνδιοργάνωσαν οι Όμιλοι Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας, Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης.

"Άνοιξε πανιά" το Φανάρι Κομοτηνής - Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνεςΣτους αγώνες έλαβαν μέρος τα πληρώματα 17 σκαφών από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Ελλάδα.

"Άνοιξε πανιά" το Φανάρι Κομοτηνής - Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνες

Η τελετή απονομής των επάθλων στον Λιμένα Φαναρίου έγινε σε κλίμα ενθουσιασμού πληρωμάτων και διοργανωτών που δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες διοργάνωσης και το αποτέλεσμα.

"Άνοιξε πανιά" το Φανάρι Κομοτηνής - Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνεςΤην εκδήλωση απονομής συντόνισε ο Έφορος Ιστιοπλοΐας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων, Μιχάλης Παυλίδης. Τα έπαθλα απένειμαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσσα Λιβεριάδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου Πέτρος Καραβέτης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων Γιάννης Μουρτίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νότης Χαραλαμπίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Κρίστα Κουτσογιάννη–Κρόκου, ο Λιμενάρχης Ευάγγελος Σακόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Φαναρίου Νικόλαος Σταυρακάκης.

"Άνοιξε πανιά" το Φανάρι Κομοτηνής - Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνες

Ο κ. Γκαράνης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και δεσμεύτηκε για “μια μεγαλύτερη διοργάνωση” καθώς όπως τόνισε “παρόμοιες δράσεις ενισχύουν το Φανάρι ως τουριστικό προορισμό”.

Η κ. Λιβεριάδου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες τονίζοντας πως “θα υπάρξει συνέχεια στους αγώνες και μάλιστα με επιδίωξη να λάβουν μεγαλύτερη έκταση”.

"Άνοιξε πανιά" το Φανάρι Κομοτηνής - Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνεςΟ Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κομοτηνής Κίμωνας Λεχούδης που βρέθηκε στην υποδοχή των σκαφών δήλωσε πως “όραμα της διοίκησης είναι το Fanari Cup να γίνει θεσμός και να επιτύχει τη συμμετοχή περισσότερων σκαφών”, υπογραμμίζοντας πως “ο Δήμος Κομοτηνής θέλει να επενδύσει σε αθλητικές δράσεις σε περιόδους που τα υγειονομικά πρωτόκολλα το επιτρέπουν”. “Είναι μια καλή αφετηρία για την Αντιδημαρχία Τουρισμού στην κατεύθυνση της διαφήμισης του τόπου μας”, πρόσθεσε.

"Άνοιξε πανιά" το Φανάρι Κομοτηνής - Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνεςΟ κ. Καραβέτης επεσήμανε τη “σημαντική συμβολή των χορηγών” με τις προσφορές τους και την “οικονομική τόνωση του Φαναρίου από τα 150 και πλέον μέλη των πληρωμάτων”.

Ο κ. Παυλίδης σχολίασε ότι “όλα κύλησαν ομαλά παρά τους χαμηλής έντασης ανέμους και όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι”. Τέλος, ανέφερε ότι “η φετινή διοργάνωση αποτελεί την υποθήκη για τις επόμενες διοργανώσεις”.

"Άνοιξε πανιά" το Φανάρι Κομοτηνής - Για πρώτη φορά φιλοξένησε ιστιοπλοϊκούς αγώνεςΣτο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ CUP” τα τρία πρώτα έπαθλα έλαβαν οι:

  • 1η θέση: HAKUNA MATATA με καπετάνιο τον Στάθη Σοφίτση.
  • 2η θέση: STONE AGE με καπετάνιο τον Βαγγέλη Πασχαλέρη.
  • 3η θέση: OKYALOS V με καπετάνιο τον Άγγελο Ανάσογλου.

Στο “FANARI CUP” τα τρία πρώτα έπαθλα έλαβαν οι:

  • 1η θέση: OKYALOS V με καπετάνιο τον Άγγελο Ανάσογλου.
  • 2η θέση: STONE AGE με καπετάνιο τον Βαγγέλη Πασχαλέρη.
  • 3η θέση:  HAKUNA MATATA με καπετάνιο τον Στάθη Σοφίτση.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood